Menu
Vrije tijd

Nieuw: Bezoek Gaia ZOO in Kerkrade en blijf overnachten in een Kasteel

Breng een bezoek aan het prachtige dierenpark GaiaZoo in Kerkrade en blijf een nachtje slapen in dit bijzondere kasteel. Met z’n tweetjes of juist gezellig met de kids een super leuk uitje.

Genieten van een dagje GaiaZoo en nachtje slapen in een kasteel
Reis in één dag over de hele wereld bij GaiaZOO. Hier ontmoet u vele bijzondere en unieke diersoorten. Met het 2-daags GaiaZOO Arrangement geniet u naast een onvergetelijk dag in de dierentuin voor groot én klein, van een luxe 3-gangen diner, een heerlijke overnachting en een uitgebreid ontbijtbuffet.

Kasteel omgeven door een slotgracht
Aan de rand van de Limburgse Anstelvallei in Kerkrade is dit 4-sterren kasteel gelegen. Het kasteel wordt omgeven door een slotgracht en bezit een prachtige kasteeltuin met waterpartijen en fonteinen. Het Zuid-Limburgse landschap biedt u prachtige natuur. Ook de oudste en mooiste stad van Nederland, Maastricht, ligt in de nabije omgeving.

Kamers en faciliteiten
De luxe standaard kamers zijn is ontworpen en ingericht met oog voor detail. Alle kamers zijn voorzien van andere kleurstellingen. Door gebruik te maken van authentieke materialen heeft de luxe kamer een samenhangende mix van comfort en rust. U zult zich er gegarandeerd thuis voelen! De kamer beschikt over televisie, telefoon, draadloos internet en een badkamer met bad en een haardroger. Het maximaal aantal personen voor deze kamer is 3 personen.

De 2 verdiepingen van de junior suites maken de suites zeer geschikt voor meerdere overnachtingen. De junior suite bestaat uit een zit- en slaapgedeelte, die van elkaar afgescheiden zijn door een mooie balustrade. De sfeervolle suite heeft een landelijke en rustgevende uitstraling. De junior suite beschikt over televisie op beide verdiepingen, telefoon, draadloos internet en een badkamer met bad en een haardroger. Het maximaal aantal personen voor deze kamer is 3personen.

De senior suite kenmerkt zich door de romantische inrichting. In de ruime senior suite is gebruik gemaakt van een moderne kleurstelling. De suite beschikt over televisie, telefoon, draadloos internet en een badkamer met bad en een haardroger.

De familiekamer senior suite deluxe kenmerkt zich enerzijds door de ruimte, en anderzijds door de romantische inrichting. De senior suite deluxe beschikt over televisie, telefoon, draadloos internet en een badkamer met bad en een haardroger. Het maximaal aantal personen voor deze kamer is 4 personen.

Het Kasteel appartement is gelegen op de binnenplaats van het naastgelegen kasteel. Het appartement beschikt over 2 verdiepingen. Op de begane grond vindt u de entree, een 1-persoonskamer en een badkamer met ligbad, toilet en dubbele wastafel. Op de 1e verdieping vindt u 2 slaapkamers, waarvan 1 kamer met 2 losse bedden en 1 kamer met een tweepersoonsbed. Daarnaast bevindt zich op de 1e verdieping een ruime woonkamer met radio en televisie, een open keuken en een badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche. Het uitgebreide ontbijtbuffet wordt dagelijks geserveerd in de carréhoeve op 250 meter afstand. Het maximaal aantal personen voor deze kamer is 4 personen.

In het hotel is een cafe/bar, restaurant en beschikken ze over een mooi terras. U kunt bij het hotel gratis parkeren en is er een 24 uurs receptie, roomservice en wake-up call.

Fietsen huren is ook mogelijk en zijn er ook e-bikes te huur waar uiteraard ook voor een oplaadpunt is gezorgd. Neemt u zelf uw fietsen mee dan is er overdekte fietsenstalling.

Wilt u ook genieten van dit leuke Familieuitje Bezoek Gaia ZOO in Kerkrade en overnachten in een Kasteel?