Nieuw: Dinnershow Tribute to Queen inclusief overnachting

Nieuw: Dinnershow Tribute to Queen inclusief overnachting

QUEEN fans opgelet! Beleef een sensationele avond met een spectaculair optreden van zanger Joseph Clark die u laat genieten van het unieke stemgeluid van Freddie Mercury dat hij tot in de perfectie imiteert. Tijdens de show geniet u van uitgebreide koude en warme buffetten, drankjes en uiteraard een schitterend live optreden van de band The Music of Queen.

Aansluitend op deze sensationele avond blijft u gewoon lekker slapen in het 4-sterren hotel aan de kust.

Show The Music of Queen – We Will Rock You
Dinnershow Tribute to Queen – 11-11-2017

Op zaterdag 11 november 2017 vindt in de evenementenzaal van het hotel een fantastische dinnershow plaats: The Music of Queen – We Will Rock You

Herbeleef de hits van deze legendarisch rockgroep! De zanger Joseph Clark laat u genieten van het het unieke stemgeluid van Freddie Mercury dat hij tot in de perfectie imiteert. Tijdens de show kunt u genieten van uitgebreide koude en warme buffetten, drankjes en uiteraard een schitterend live optreden van de band The Music of Queen.

Het programma bestaat uit:
– aanvang dinnershow 18.15 uur
– onbeperkt Hollands drankarrangement
– uitgebreid koud buffet
– live optreden artiesten
– uitgebreid warm buffet
– live optreden artiesten
– luxe dessert buffet
– einde avond c.a. 0.30 uur
– overnachting in een 2-persoonskamer
– uitgebreid ontbijtbuffet

Het hotel en de kamers
Dit prachtige hotel ligt in het duingebied van Egmond aan Zee. Ideaal gelegen op 100 meter van het strand. Het hotel beschikt over 365 kamers. De mooie kamers zijn onderverdeeld in hotelkamers, appartementen, studio’s en suites.

Faciliteiten
In het hotel vindt u verder een veelvoud aan faciliteiten, zoals: een restaurant, bistro, pub, fitnessruimte, sauna, kapsalon, zwembad, squashbaan, indoor kinderspeelparadijs, beautycentrum en een bowling.

Kom ook genieten van deze geweldige Dinnershow Tribute To QUEEN inclusief overnachting in Egmond aan Zee!