Nieuw: Dinnershow Tribute to Elvis Presley inclusief Overnachting in Egmond

Nieuw: Dinnershow Tribute to Elvis Presley inclusief Overnachting in Egmond

Op zaterdag 24 maart 2018 kunt u genieten van een swingende show van 2 topartiesten uit Engeland die onder begeleiding van 6 Britse muzikanten en een achtergrondzangeres een fantastisch eerbetoon geven aan de King of Rock ’n Roll ! Beleef deze swingende avond met heerlijke buffetten en blijf lekker slapen in één van onze comfortabele hotelkamers.

Op 24 maart 2018 een swingende avond uit beleven?
Michael Glaysher en Gordon Davis, 2 topartiesten uit Engeland, zorgen tijdens deze geweldige show voor een fantastisch eerbetoon aan de King of Rock ’n Roll ! Michael treedt voor de pauze op en Gordon erna.

Beide zangers vertonen een fascinerende gelijkenis, zowel qua uiterlijk als stemgeluid. Zij worden begeleid door 6 Britse muzikanten en een achtergrondzangeres. De muzikale omlijsting deze avond is in handen van de Rocking Robins.

Tijdens deze unieke show kunt u naast een fantastische show genieten van uitgebreide koude en warme buffetten en zijn de drankjes inbegrepen. Na deze geweldige avond blijft u lekker slapen en geniet u de volgende ochtend van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Het hotel en de kamers
Dit prachtige hotel ligt in het duingebied van Egmond aan Zee. Ideaal gelegen op 100 meter van het strand. Het hotel beschikt over 365 kamers. De mooie kamers zijn onderverdeeld in hotelkamers, appartementen, studio’s en suites.

Faciliteiten
In het hotel vindt u verder een veelvoud aan faciliteiten, zoals: een restaurant, bistro, pub, fitnessruimte, sauna, kapsalon, zwembad, squashbaan, indoor kinderspeelparadijs, beautycentrum en een bowling.

Klik hier voor meer informatie over de Dinnershow Tribute to Elvis Presley inclusief overnachting in Egmond aan Zee!