Menu
Vrije tijd

Nieuw: Indoor Waterpret in Zuid-Holland

Samen met vrienden of familie een actief dagje uit? Kom dan eens naar Zoetermeer waar u kunt raften, indoor surfen, beachvolleyballen en nog veel meer. Als afsluiting kunt u genieten van een heerlijk diner of een barbecue.

Altijd is het maar weer afwachten wat het weer doet in Nederland. Wilt u zeker zijn van een droog uitje? Of nouja, droog…. Met deze indoor activiteiten word je wel nat, maar dat is juist de bedoeling! Kom nu naar Zoetermeer en beleef de ultieme INDOOR waterpret.

Sportief groepsuitje
Dutch Water Dreams (DWD) is een unieke locatie die diverse mogelijkheden biedt voor groepsuitjes en familiefeestjes maar waar je ook al vanaf 1 persoon dit bijzondere uitje kunt doen.

Water is onlosmakelijk verbonden met de Nederlandse geschiedenis, onze economie en onze landschapsinrichting. Nederlanders vestigden zich aan het water, bevochten het water en leerden het water uiteindelijk beheersen. Dankzij het water staat Nederland internationaal op de kaart.

Ook zijn vertier zoekt de Nederlander vaak op en rond het water. Aan plassen, meren, rivieren en stranden is er geen gebrek. Maar toch is er één ding dat Nederland nooit heeft gehad: wild water. Aan deze situatie maakt Dutch Water Dreams een einde.

In het voorjaar van 2006 opende Dutch Water Dreams haar deuren in Zoetermeer, en is Nederland een wildwaterbaan van Olympische klasse en drie indoor golfsurf faciliteiten rijker.

Flowboarden

Activiteiten
Bodyboarden:
Bodyboarden is fun! Liggend of zittend op uw board voelt het alsof u over het water zweeft. Het is een kwestie van balans, techniek en plezier! Behalve een normale ‘ride’ maken waarvan u hoopt dat die zo lang mogelijk duurt, kunt u allerlei trucjes doen op het board.

Flowboarden:
Voor iedereen die meer uitdaging wil is Flowboarden uitstekend geschikt! Flowboarden is een nieuwe en stoere sport waarbij u op een board staat; de ultieme combinatie van surfen, skateboarden en snowboarden. Als u eenmaal de smaak te pakken hebt dan wilt u nooit meer stoppen!