Menu
Vrije tijd

Top 3 Spelprogramma’s in Utrecht

Bent u een dagje of avondje uit aan het organiseren met vrienden, familie of collega’s in Utrecht maar heeft u geen idee wat te doen? In Utrecht zijn er vele mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan stadsspellen, workshops, themafeesten en actieve avondprogramma’s voor een hilarisch uitje. Wilt u toch liever lekker tafelen met de groep maar wel met een spelelement erin? Ook dat kan.

Utrecht
Utrecht is een stad met vele culturele schatten, kastelen, forten en historische gebouwen. Het meest bekende gebouw in Utrecht moet haast wel de Domtoren zijn, deze 112 m hoge toren ziet u al vanaf ver boven de stad uitsteken. De binnenstad van Utrecht is door zijn prachtige grachtenhuizen en gezellige steegjes een mooie stad om te ontdekken. Door de vele mogelijkheden boekt u hier speciale dagjes uit, leuke avondprogramma’s of complete weekendje weg. Ontdek zelf deze levendige stad.

Ik heb voor u een Top 3 samengesteld met 3 leuke groepsuitjes in Utrecht. Bekijk ze snel en organiseer uw avondje uit.

1. Stadsspel – de Da Vinci Code

Verhaal ‘Wie kraakt de code’
De kluis die midden in de stad staat is een familieschat. De code is jarenlang geheim gebleven maar vandaag gaat u hem kraken. Dit doet u niet alleen, want de laatste overgebleven van de familie is de kluizenaar, hij gaat jullie helpen!
De code zit verstopt in historische gebouwen door heel Den Bosch. Eén fout met uw team zal u op een ander spoor zetten…..en misschien is de inhoud van de kluis dan niet voor u!

Spel ‘Wie kraakt de code’
De kluizenaar gaat u hierbij helpen en op de aangegeven plekken gaat u verschillende opdrachten uitvoeren en vragen beantwoorden. Maar let op, dit kan alleen als u op de juiste plek bent!

Stadsspel Utrecht

2. Ik Hou van Holland pubquiz – gezellig en hilarisch avondje uit

Tijdens onze spetterende Ik Hou van Holland Pubquiz wordt er uitgemaakt wie zich mag kronen tot beste quizfanaat. Allerlei leuke en ludieke vragen over sport, film en nieuws.
Een echte quizmaster zal de spellen begeleiden.

Wij kunnen niet wachten om uw gezelschap aan de tand te voelen!
U kunt voor de locatie zorgen, maar wij hebben ook vele leuke locaties waar dit avondje uit gehouden kan worden.

3. Het grote Moorddiner spel – Spannend teamuitje

Kunt u met uw onderzoeksteam de aanwijzingen ontcijferen? Heeft u een 6e zintuig in het ontdekken of iemand liegt of bedriegt? Dan zijn jullie in staat deze moord op te lossen!CSI zoekt nieuwe medewerkers en richt daarom een examen in voor prive detectives en/of hun teams. Wow! Geen standaard moorddiner, dat kennen we nu wel, maar wel een fantastisch spel waarbij u en uw teamgenoten onder het genot van een heerlijk diner of geweldige lunch het tegen elkaar op nemen.

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Kijk voor meer groepsuitjes in Utrecht.

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl