Menu
Vrije tijd

Nieuw: Leer Putten, Chippen en Swingen tijdens deze Golfclinic met uw eigen groep

Leer de kunst van golf

Heeft u altijd al de kunst van de golfsport willen ervaren? Wat dacht u er dan van om gezellig met uw eigen groep deze kunst te gaan ondervinden?

Tijdens het Leer Putten, Chippen en Swingen tijdens deze Golfclinic met uw eigen groep leert u binnen 1 dag te golfen. Om de clinic goed te beginnen, wordt u ontvangen met koffie en gebak. Wanneer u hier met z’n allen van genoten heeft, is het tijd om onder begeleiding van een golfprofessional de kunst van het golfen onder de knie te krijgen. Gedurende maar liefst 2 uur lang leert u putten, chippen en swingen. Wie een clinic van 2 uur te kort vindt, kan de clinic met een uurtje uitbreiden. In dit extra uurtje gaat u het geleerde putten, chippen en swingen doorvoeren in de praktijk op de par 3 baan. Daarbij zit er ook een wedstrijdelement in verwerkt, dus gaat u ook nog eens de uitdaging met elkaar aan. Klinkt dat niet fantastisch?!

Wilt u deze gezellige clinic met z’n allen afsluiten? Dan kunt u ervoor kiezen om af te sluiten met een hapje, een drankje of een diner in het restaurant bij de golfbaan.

Komt u ook het golfen ervaren met het Leer Putten, Chippen en Swingen tijdens deze Golfclinic met uw eigen groep?

Recreatief.nl