Menu
Vrije tijd

Nieuw: Magic Surprise dinnershow in Brabant

Avondje uit met familie en vrienden en genieten van een heerlijk 4-gangen diner, uitstekende entertainment in een sfeervolle feestlocatie in Brabant. De combinatie van illusie, humor en gezelligheid maken tijdens deze dinnershow Magic Surprise uw avond helemaal compleet.

Sfeervol en verrassend entertainment
U kent het wel “balletje– balletje” en de truc met de kaarten: tijdens deze dinnershow laten wij u de kunst van het schijnbaar onmogelijke zien. En..u zit allemaal eerste rang op deze avond.

Terwijl u geniet van een heerlijk 4 gangen diner in combinatie met drankjes zal onze illusionist en zangeres u aan en rond de tafels vermaken.Tussen de gangen van het diner zal onze Magic Entertainer u in kleine groepjes mee nemen naar zijn “theater” voor een spectaculair optreden. U zult verbaasd staan van zijn hand- en vingervlugheid waardoor een bedrieglijk, vaak optisch effect wordt gecreëerd.

Als u daarna denkt aan tafel het mysterie te hebben opgelost, zal hij er tijdens de 2e voorstelling nog even een schepje bovenop doen. Muzikaal wordt u vermaakt door onze stijlvolle zangeres. Tijdens het diner zullen rustige chansons afgewisseld met top 40 nummers de revue passeren.

De combinatie van illusie, humor en gezelligheid maken deze avond helemaal compleet.

Heerlijk 4 gangen menu met onbeperkte drankjes (3,5 uur durend)
Geniet van een heerlijk 4-gangen menu, waarvan de soep, voorgerecht en dessert aan tafel zal worden geserveerd. Voor het hoofdgerecht heeft u de keuze aan diverse vlees-en vissoorten welke op de grill voor u worden bereid. Kiezen hoeft eigenlijk niet, want u kunt onbeperkt van de grill gebruik maken! Drankjes schenkt u zelf aan de bar, zodat er op een gezellige informele manier van de avond kan worden genoten.

Onze koks houden graag rekening met speciale wensen voor het menu. Vegetarisch, allergieën of diëten, geef het aan ons door en het menu wordt voor uw gast aangepast.

Wilt u nog iemand in het zonnetje zetten? Ook daarvoor zijn mogelijkheden om met het entertainment extra aandacht aan de feestneus in uw gezelschap te schenken.

Wilt u ook genieten van de Magic Surprise Dinnershow in Brabant?