Nieuw: Museum Special – Ontdek Volendam & Amsterdam

Nieuw: Museum Special – Ontdek Volendam & Amsterdam

In dit 3-daags arrangement zitten naast twee overnachting met heerlijk ontbijtbuffet ook een Amsterdam & Region Day Ticket bij de aanbieding in, dit is een speciale dagkaart voor het openbaar vervoer, geldig in metro’s, trams en bussen.

Art hotel Spaander ligt in het hart van Volendam, één van de beroemdste dorpen van Nederland en direct aan het water. Met alle bezienswaardigheden en winkels op een steenworp afstand, is het dé ideale uitvalsbasis. Ook voor een bezoek aan de bruisende wereldstad Amsterdam. Vanuit art hotel Spaander kunt u Waterland ontdekken.

Kijk uw ogen uit in de historische stadjes, Edam, Monnickendam, Broek in Waterland en Purmerend. Of ga met de boot naar het voormalige eiland Marken. Er is een ideale busverbinding naar Amsterdam: binnen een half uur bent u middenin het centrum.

Amsterdam Museum Special
In dit driedaags arrangement zitten naast twee overnachtingen met heerlijk ontbijtbuffet een Amsterdam & Region Day Ticket: een speciale dagkaart voor het openbaar vervoer, geldig in metro’s, trams en bussen.

En een entreeticket voor het Amsterdam Museum. Dit museum laat u Amsterdam zien zoals het is. Amsterdam, een wereldstad? Ja, en ook: klein, gezellig en eigenwijs. De stad van Johan Cruijff, van Rembrandt, de Wallen en de Verenigde Oost-Indische Compagnie. In het monumentale gebouw van het Amsterdam Museum ziet, leest, hoort en proeft u waar die stad vandaan komt en waarom ze zo was en zo is.

Het Hotel
art hotel Spaander beschikt over 79 kamers met uitzicht op het IJsselmeer of de beroemde Dijk van Volendam. Alle kamers zijn voorzien van een radio, televisie, telefoon, strijkfaciliteiten en een moderne badkamer met een bad/douche en toilet.

Ontspannen
Daarnaast beschikt het hotel over een wellness center met verwarmd zwembad, sauna, Turks bad en een compleet fitnesscentrum.

Meer weten over deze Museum Special – Ontdek Volendam & Amsterdam?