Menu
Vrije tijd

Nieuwe aanbieding: Weekendje Weg Volendam

Ontdek Volendam en de Volendammers! Met dit driedaags arrangement is dat mogelijk. U verblijft twee nachten inclusief royaal ontbijtbuffet met ontvangst met koffie/thee en huisgemaakte Volendammer ‘dikke koek’. En er zal een hilarische foto in Volendams kostuum van u worden gemaakt bij de beroemdste fotograaf van Volendam.

We hebben een leuk terras en een gezellige pub, waar regelmatig live muziek is. En met een beetje geluk loopt u op de beroemde Dijk wel een bekende Volendammer tegen het lijf.

Beleef Volendam
art hotel Spaander ligt in het hart van Volendam, één van de beroemdste dorpen van Nederland en direct aan het water. Met alle bezienswaardigheden en winkels op een steenworp afstand, is het dé ideale uitvalsbasis. Ook voor een bezoek aan de bruisende wereldstad Amsterdam. Vanuit art hotel Spaander kunt u Waterland ontdekken.

Kijk uw ogen uit in de historische stadjes, Edam, Monnickendam, Broek in Waterland en Purmerend. Of ga met de boot naar het voormalige eiland Marken. Er is een ideale busverbinding naar Amsterdam: binnen een half uur bent u middenin het centrum.

Volendam

Het Hotel
art hotel Spaander beschikt over 79 kamers met uitzicht op het IJsselmeer of de beroemde Dijk van Volendam. Alle kamers zijn voorzien van een radio, televisie, telefoon, strijkfaciliteiten en een moderne badkamer met een bad/douche en toilet

Eten & Drinken
Geniet in de Grote Serre of in De Oude Herberg van een heerlijke lunch of een diner. Tevens kunt u genieten van een culinair hoogstaande avond in Brasserie Cathrien. Dit gezellige restaurant biedt een prachtig uitzicht op de haven van Volendam. In de sfeervolle hotellounge kunt u terecht om onder het genot van een drankje even lekker te ontspannen of gezellig bij te praten.

Ontspannen
Daarnaast beschikt het hotel over een wellness center met verwarmd zwembad, sauna, Turks bad en een compleet fitnesscentrum.

Wilt u ook eens genieten van een Weekendje Weg Volendam?