Nieuw: Ontspannen Beautydag in Friesland

Nieuw: Ontspannen Beautydag in Friesland

Heerlijk een dagje niks doen … Relaxen, de sauna in, ontspannen, genieten van een gezichtsbehandeling en klassieke massage of hotstone massage. Neem het er even lekker van en kom relaxen in deze kleinschalige sauna en wellness in Friesland waar u lekker tot rust zult komen.

Genieten in een kleinschalige wellness
Deze Sauna en Beautyresort is de gemoedelijkste en gezelligste sauna van Nederland. In dit kleinschalige wellness bedrijf met maximaal 40 gasten per dag staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Direct na de afsluitdijk in Friesland kom je in een oase van rust. Hier zult u een onvergetelijk dagje wellness beleven.

De Sauna’s
Het saunagedeelte bestaat onder andere uit droge sauna’s, Turks stoombad, infraroodsauna, whirlpool, voetenbad en zwembad. Maar dat is alleen nog maar het binnengedeelte. Buiten is er nog veel meer te vinden! In de tuin staan er ook nog een Finse blokhut-sauna, een jacuzzi, een warme hot tub en een wijnvat sauna. Allemaal gelegen tussen een prachtige bloemenzee. Heerlijk warm in de wintermaanden, aangenaam verkoelend in de zomer.

Klik hier om ook te genieten van deze heerlijke Ontspannen Beautydag in Friesland.