Menu
Vrije tijd

Nieuw: Romantische Aanbieding op een Bijzondere Locatie

Kom heerlijk culinair genieten en verwen uw geliefde met een romantisch nachtje op het 4-sterren landgoed in Hellendoorn. Gelegen midden in de bossen aan de rand van het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug in Overijssel. Lekker genieten van deze bijzondere locatie in Hellendoorn. Pak nu uw kans en boek deze romantische aanbieding op een bijzondere locatie.

Romantiek en Culinair genieten in Overijssel
Kom heerlijk genieten en verwen uw geliefde met een romantisch nachtje op het 4-sterren landgoed in Hellendoorn. Gelegen midden in de bossen aan de rand van het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug in Overijssel.

Romantisch genieten

Engelse landhuis en de Twentse gastvrijheid
Bijna een eeuw geleden startte op exact dezelfde plek, waar nu Hotel Restaurant De Uitkijk gevestigd is, een theehuisje. Sinds die tijd is er veel veranderd. Wat bleef is de warme sfeer van het Engelse landhuis en de Twentse gastvrijheid.

De unieke ligging in de bossen van het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug maakt De Uitkijk tot een rustpunt met allure. De naam is ontleend aan de uitkijktoren die vroeger naast het hotel heeft gestaan. Een bezoek aan De Uitkijk haalt u even uit de drukte van alledag.

Voor een romantisch nachtje weg op een landgoed
Hotel Restaurant De Uitkijk in Hellendoorn is een 4-sterren hotel en beschikt over 13 kamers, waarvan 1 bruidssuite, 9 luxe kamers en 3 comfort kamers. Op alle kamers zijn koffie en thee faciliteiten aanwezig, zodat u heerlijk ontspannen op uw kamer kunt genieten van de rust en de geur van de bossen.

Een verrassend menu en een bijzondere wijnkaart garanderen u een heerlijke avond!

Wilt u ook eens genieten van deze Romantische aanbieding op een bijzondere locatie?