Menu
Trouwen

Romantische trouwlocatie in de bossen van Hellendoorn

Speciale momenten zijn er om te koesteren én om te delen. Willen jullie graag in het huwelijksbootje stappen op een prachtig landgoed? Dan zijn jullie hier aan het juiste adres.

Geniet en Proost
Landgoed de Uitkijk beschikt over meerdere feestzalen en biedt vele mogelijkheden waar jullie in een ontspannen sfeer jullie eigen proostmoment kunt vieren.

5 Sfeervolle zalen
In De Uitkijk Dineren & Logeren kunnen jullie elkaar het ja-woord geven. Een onvergetelijke dag, een onvergetelijk moment op een romantische huwelijkslocatie. Bij Landgoed de Uitkijk krijgt jullie huwelijkinzegening de persoonlijke aandacht die het verdient. Met zowel een klein gezelschap als drukke feestmenigte kunnen jullie in 5 sfeervolle zalen terecht.

Op locatie het huwelijk voltrekken
Door de omvang en indeling van ons hotel kunnen jullie, jullie GROTE dag vieren van A tot Z. Van het Ja-woord tot de huwelijksnacht en alles wat daar tussen ligt. Maar ook alleen het avondfeest of alleen de huwelijksceremonie is mogelijk. Wij zijn namelijk een officiële trouwlocatie door de Gemeente Hellendoorn aangewezen.

Huwelijksvoltrekkingen gaan in overleg met de afdeling burgerzaken van de gemeente Hellendoorn.

20150724151524_O_642

Bruidssuite
De (bruids)suite is onze grootste en mooiste kamer in het hotel. Op de bovenste verdieping heeft een prachtig uitzicht over de Hellendoornse vallei en kunnen jullie genieten in het bubbelbad midden in de hotelkamer. Overnachten is hier écht vorstelijk genieten.

Klik hier voor meer informatie over deze Romantische trouwlocatie in de bossen van Hellendoorn

Met romantische groet,

Lynn Kraaijeveld
Wil je met me trouwen