Menu
Vrije tijd

Nieuw: SUPER Mannenweekend in Den Bosch

Ontdek de leukste kroegen en blijf slapen in een gezellig hotel

Is het tijd om weer eens een echt mannenweekend te organiseren? Wat dacht u dan van een bezoekje aan het altijd gezellige Brabant?

Met het SUPER Mannenweekend in Den Bosch – Ontdek de leukste kroegen en blijf slapen in een gezellig hotel gaat u 2 dagen op pad in het historische ‘s-Hertogenbosch. Tijdens dit arrangement krijgt u een heerlijk 2-gangen keuzemenu, een glas wijn/bier/fris bij het diner, kopje koffie/thee met zoetigheden en een live cooking ontbijt. Kortom; alles wat u nodig heeft voor een gezellig mannenweekend!

Ontdek het mooie Den Bosch

U overnacht met dit arrangement in het Brabantse Den Bosch. In deze stad komt het moderne en het oude goed bijeen. Zo heeft de stade vele monumenten, kunst en moderne winkels. Ook kunt u een bezoek brengen aan één van de gezellige kroegjes. Daarnaast kunt u de stad ook vanaf het water ontdekken met 1 van de sloepen die door de stad varen. U hoeft zich dus niet te vervelen!

Er is altijd wel een reden om met de mannen op pad te gaan, dus kom genieten met het SUPER Mannenweekend in Den Bosch – Ontdek de leukste kroegen en blijf slapen in een gezellig hotel!

Recreatief.nl