Menu
Vrije tijd

Nieuw: SUPER Mannenweekend in Den Bosch

Altijd al Sfeer willen proeven in het gezellige Den Bosch? Met dit SUPER mannenweekendje maakt u kennis met de gezellige binnenstad, de leukste kroegen en cafe’s en blijft u aansluitend lekker slapen in het centrum van de stad. Dit jaar aan de beurt om het vriendenweekend te organiseren? Zoek dan niet verder want met dit arrangement zit u gegarandeerd goed.

De kamers
het 4-sterren hotel is gelegen aan de markt in hartje centrum van ‘s-Hertogenbosch en beschikt over 125 comfortabele kamers, waaronder ook 3 Deluxe kamers, 5 Executive kamers en 3 Suites. Allen zijn voorzien van airconditioning, koffie&thee faciliteiten, minibar, safe en een luxe badkamer. De laatst genoemde kamers zijn zelfs voorzien van een heerlijk bubbelbad! Tevens kunt u op uw kamer, als hotelgast, gratis gebruik maken van WIFI.

Faciliteiten
In het à la carte restaurant in het hotel kunt u culinair kunt genieten van steeds weer een verrassend en veelzijdig aanbod van (seizoen) specialiteiten. In onze gezellige Brasserie, met een indrukwekkend uitzicht over het middeleeuwse marktplein, kunt u heerlijk genieten van een kopje koffie met dé Bossche specialiteit; De Bossche bol! ’s Avonds kunt u in Tony’s Bar genieten van een heerlijk aperitief of digestief maar boven alles van de echte Bossche gezelligheid! Iedere 1e vrijdag van de maand is er tevens live Jazz muziek. Ook onze sportieve gasten komen aan hun trekken in het fitnesscentrum, gelegen op de 7e etage van het hotel met een uniek uitzicht op de beroemde Sint-Jan.

Bereikbaarheid ‘s-Hertogenbosch
Golden Tulip Hotel Central is gelegen in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Het hotel is zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer prima bereikbaar. Het hotel beschikt over 110 eigen parkeerplaatsen in de afgesloten parkeerkelder van parkeergarage De Tolbrug, gelegen tegenover de hotelingang. Het Centraal Station ‘s-Hertogenbosch ligt op slechts 7 minuten loopafstand!

Wilt u ook genieten van dit heerlijke SUPER Mannenweekend in Den Bosch?