Menu
Vrije tijd

Nieuw: Themafeest I Love Holland op de Veluwe

Het bekende tv programma nu ook als themafeest! Bij binnenkomst krijgt iedereen een echt Hollands attribuut uitgereikt. En vanaf dat moment kan het feest losbarsten. Geniet ook van dit Nieuwe Themafeest I Love Holland op de Veluwe!

I love Holland
Het bekende tv programma nu ook als themafeest! Bij binnenkomst krijgt iedereen een echt Hollands attribuut uitgereikt. Wat men dan nog niet weet is dat dit attribuut het team waarin u ingedeeld bent aangeeft. U staat aan het begin van een gedenkwaardige avond. Nadat iedereen zijn teamgenoten heeft gevonden en zijn plek heeft ingenomen neemt de presenator het woord. De muziek wordt gestart en de iloveholland show kan beginnen.

Voortse Vallei IHVH

Het programma
De showbestaat uit zes rondes, waarna de finaleronde gespeeld wordt. Welk teamneemt uiteindelijk de gouden klomp mee naar huis? Het is ook mogelijk omvan één van de rondes een persoonlijke quiz te maken. Interactie met de deelnemersen herkenning van uw teamleden.

Uiteraard wordt de IloveHolland show afgewisseld doorde DJ, die de nodige “swingers” ten gehore zal brengen. Aan het einde van hetfeest krijgt iedereen zijn eigen attribuut mee naar huis en er zal nog langnagepraat worden over dit feest!

Wilt u meer weten over het Themafeest I Love Holland – Feestavond op de Veluwe?