Menu
Vrije tijd

TOP 3: Creatief groepsuitje met je Vriendinnen?

Bent u creatief of wilt u het graag creatief doen? Laat uw creativiteit dan vrije loop met een van onze speciale arrangementen! Probeer dan eens tekenen, schilderen, dansen of 1 van deze andere creatieve workshops. Een workshop sieraden maken is super populair en u maakt de mooiste sieraden helemaal zelf! U heeft de keuze tussen verschillende soorten materiaal en maakt op die manier een sieraad helemaal naar eigen smaak.

Wij hebben voor u een TOP 3 samengesteld voor de leukste workshops. Een workshop sieraden maken op verschillende locaties door heel Nederland, een workshop glas in lood in Arnhem en een workshop drukkers (oftewel chunkies) maken op verschillende locaties door heel Nederland. Bekijk nu onze TOP 3 en boek ook zo’n creatief uitje!

1. Workshop Sieraden maken

Leuk vriendinnenuitje! U kunt bij ons een workshop sieraden maken boeken.

Deze workshop kan dan bestaan uit het maken van een ketting, armband, oorbellen of een compleet setje. Ook bestaat de mogelijkheid voor het maken van een tassenhanger.

Deze sieraden maken workshop is geschikt voor kinderen of voor ouderen en kan op uw eigen locatie, door heel Nederland, plaats vinden. Ook hebben wij in vele grote steden leuke locaties waar u, onder het genot van een high tea, de mooie sieraden kan maken.
Prijs is exclusief € 0,19 per km reiskosten.

De sieraden workshop kan volledig, op alle wensen en smaken, worden afgestemd.

Sieraden

2. Workshop Glas in Lood in Arnhem

Maak kennis met glas in lood. Leer glas snijden, breken, slijpen, lood zetten en solderen.
Deze workshop is inclusief alle materialen, luxe koffie/theetafel en glassieraad.

De workshop vindt plaats bij ons op locatie in Arnhem.

3. Workshop drukkers oftewel chunkies maken

Tijdens deze workshop worden er 3 drukkers per persoon gemaakt.

U krijgt per persoon een armband cadeau, zodat de armband met de zelfgemaakte drukkers direct gedragen kan worden. De drukkers kunnen een eigen leuke foto of plaatje zijn. Het is ook mogelijk uw eigen herinnering of dierbare in een drukker te plakken. Ook erg leuk voor kinderen vanaf 10 jaar. Deze drukkers passen ook op de echte N armbanden.

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl