Menu
Vrije tijd

Nieuw: Veluws Weekend Special

Het hotel ligt op een ideale locatie op de pittoreske Veluwe, in het hart van Nederland. Maak nu gebruik van deze Veluwe special en overnacht in een prachtig 4-sterren hotel.

Faciliteiten
Restaurant OINC! heeft een eigentijdse, op het bos geïnspireerde inrichting en serveert een voortreffelijke selectie seizoensgebonden Franse gerechten. Ook kunt u op onze twee terrassen met uitzicht op het bos genieten van drankjes en snacks. Verder is er een wellnesscentrum met een fitnessruimte, een sauna en een zwembad.

Het hotel
Het hotel ligt op een ideale locatie op de pittoreske Veluwe, in het hart van Nederland. Het hotel ligt op slechts 10 minuten lopen van het stadscentrum van Nunspeet en op 15 minuten van het treinstation. Voor de deur ligt het prachtige Belvederebos, zodat u er ook heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Veel van onze 177 kamers bieden uitzicht over de tuinen of het omringende bos, dus u bevindt zich hier dicht bij de natuur, maar wel met het moderne comfort van thuis, zoals thee- en koffiefaciliteiten en gratis wifi. Alle kamers hebben bovendien een balkon of een terras.

Wilt u ook genieten van deze geweldige Special op de Veluwe?