Menu
Vrije tijd

Nieuw: Vriendinnendag Solex Rijden en High Tea in de Achterhoek

Bent u even toe aan een gezellige dag op stap met uw vriendinnen? Dan is dit uitje een aanrader. Bij aankomst staat er een heerlijke high tea voor u klaar. Na de high tea stapt u op de solex en maakt u een prachtige tour door de Achterhoek en dan tot slot kunt u bij terugkomst genieten van een 3-gangen keuzemenu.

Locatietip voor uw Vriendinnendag!
Voor een vriendinnendag in de Achterhoek biedt onze locatie tal van mogelijkheden. Zo kunt u bij ons genieten van een High Tea, diverse soorten buffetten of andere lekkernijen. Daarnaast zijn er zowel op de locatie als ook in de prachtige omgeving tal van activiteiten die wij kunnen aanbieden om de vriendeinnendag compleet te maken.

Programmavoorstel
13:00 uur Ontvangst op de locatie waar een heerlijke High Tea voor u klaar staat.

15:00 uur Start Solextocht door de Achterhoek.

17:30 uur Terugkomst bij de locatie waar u kunt smullen van een heerlijk 3 gangen keuzemenu.

Activiteiten

High Tea:
U geniet van een 2-uurs high tea. De high tea wordt op een unieke wijze gepresenteerd inclusief onbeperkt koffie en thee. De high tea, van oorsprong een Engelse traditie, bestaat bij Hof van Eckberge uit overheerlijke huisgemaakte zoete en hartige lekkernijen in combinatie met de keuze uit veel bijzondere soorten thee.

Kies bijvoorbeeld voor hartige huisgemaakte gerechten zoals soep, bacon-ei muffins, bruchetta, garlicbread, een wrap met huisgerookte zalm en een clubsandwich om de high tea mee te starten. Gaat u liever gelijk voor zoete gerechtjes, dan kunt u direct genieten van scones met clotted cream en marmelade, brownie, diverse dessert taartjes, arretjescake, mini muffins, chocolade lolly’s en vers fruit. Wij serveren de high tea in één keer uit.

Solexrijden:
Wanneer u klaar bent met High Tea staan de solexen buiten voor u klaar om een tocht door de omgeving te maken. Ontdek per solex de prachtige Achterhoekse natuur en omgeving.

Keuzemenu:
Bij terugkomst schuift u aan tafel voor het 3 gangen keuzemenu. U maakt een keuze uit onze à la carte menukaart. Uit onze voor- hoofd en nagerechten kiest u 3-gangen die worden uitgeserveerd. Uiteraard kan hier rekening gehouden worden met dieetwensen!

Klik hier voor meer informatie over de Vriendinnendag Solex Rijden en High Tea in de Achterhoek.