Menu
Vrije tijd

Nieuw: Winter wandel weekend in het Sauerland – overnachten in een Landgasthof

Wandelen in de prachtige omgeving van het Sauerland

Wil jij aankomende winter weer heerlijk genieten van de prachtige natuur en houd jij ook van wandelen? Deze ultieme combinatie komt samen bi het Winter wandel weekend in het Sauerland – overnachten in een Landgasthof.

Wanneer jij bij het hotel aankomt word je hartelijk verwelkomt met een lekker welkomstdrankje. Nadat jullie het weekend goed hebben ingeluid, is het tijd om naar de knusse hotelkamer te gaan waar je de komende 2 nachten gaat verblijven. Tijdens jouw verblijf kun je de dagen goed beginnen met een lekker ontbijt en krijg je een Sauerland kaart om de omgeving te ontdekken. Daarnaast heeft het hotel gratis parkeermogelijkheden en kun je gratis gebruikmaken van de Wifi.

Overnachten in een Landgasthof

Voor wie de drukte van Winterberg wilt ontvluchten is in het dorpjes Hesborn op het juiste adres. In dit dorpje overnacht je de komende 2 nachten in een gezellig hotel. Dit hotel is het ideale startpunt voor wie wilt wandelen of fietsen. Daarnaast is Sauerland de omgeving om ook cultuur en historie op te doen. De omgeving heeft namelijk 70 monumenten, 11 brouwerijen en 4 mijnen. Kortom; de ideale plek voor wie een weekendje weg wilt.

Kom jij ook wandelen in het Sauerland aankomende winter?

Recreatief.nl