Menu
Vrije tijd

TIP: Oud & Nieuw arrangement in Sauerland

Sluit het jaar af in een unieke sfeer

Is 2 dagen Oud en Nieuw vieren voor jou niet genoeg? Dan is het het Oud en Nieuw arrangement in Sauerland hetgeen wat perfect voor jou is!

Met dit arrangement vier je maar liefst 4 dagen kerst. Bij aankomst in het hotel staat er een glaasje sekt voor jou klaar. Vervolgens is het tijd om je te installeren op de kamer waar je de komende nachten heerlijk zult slapen. Iedere ochtend word jij wakker met een uitgebreid ontbijtbuffet en sluit je de dag af met een heerlijk diner. Op 1 januari kun je genieten van een nieuwjaarscocktail. Om ontspannend het oude jaar uit te gaan, kun je gebruik maken van het zwembad, van de wellness en een gezellig potje midgetgolfen. Is dat allemaal niet fantastisch?

Gastvrijheid en gezelligheid staat centraal

Midden in het heuvelachtige landschap van het Sauerland staat het hotel waar je komende 3 nachten zult verblijven. Deze omgeving staat bekende om zijn prachtige natuur en de gezelligheid. De gastvrijheid van het personeel in het hotel zal er niet alleen voor zorgen dat jij ontspant, maar ook dat jij je thuis gaat voelen de komende 4 dagen.

Kom jij dit jaar oud en nieuw dit jaar over de grens vieren?

Recreatief.nl