Menu
Vrije tijd

Ontdek de Wadden tijdens een heerlijk Wellnessweekend op Terschelling

Kom volledig tot rust

Heerlijk ontspannen op het mooie Terschelling! Overnacht in het hotel gelegen op een van de mooiste plekken van Terschelling, aan Baai Dellewal. Geniet van de wellness faciliteiten, een ontspannende massage van 40 minuten en een heerlijk 3-gangen diner. U komt hier helemaal tot rust.

Hotelfaciliteiten en kamers

Het 4-sterren hotel, aan de enige natuurlijke baai van Nederland, heeft het mooiste uitzicht van Terschelling over de haven en de Waddenzee. Het biedt luxe en comfort met diverse ontspannende faciliteiten zoals een sauna, zwembad en schoonheidssalon. Lopend langs de haven bent u zo in het dorp West-Terschelling. Fiets- en wandelpaden richting strand, bossen en wad starten bij het hotel.

De 88 moderne hotelkamers van het hotel op Terschelling zijn van alle gemakken voorzien die u van een 4-sterrenkamer mag verwachten. De kamers hebben een balkon of terras en zijn voorzien van gratis wifi, een espressomachine en waterkoker. Kies uit een Superieur Landzijde Kamer, Superieur Zeezijde Kamer of, voor speciale gelegenheden, de mooie suite of studio.

Genieten van de uitstekende keuken

Restaurant Op West is gelegen aan de baai van West-Terschelling en heeft een Frans Mediterraanse keuken. U kunt hier culinair dineren en genieten van meer dan 60 mooie wijnen. U heeft een prachtig uitzicht op de jachthaven en de Waddenzee. In de zomer kunt u terecht op het bloemrijke terras, in de winter brandt de gezellige open haard. Er worden seizoensgerechten geserveerd waarin eilander producten zijn verwerkt. De wijnkaart biedt een uitgebreide keuze voor de echte wijnliefhebber. Ook voor een lunch of een drankje op het gezellige terras of in de serre verwelkomen we u graag!

Kom ook heerlijk genieten van een ontspannen Wellnessweekend op het prachtige Terschelling!

Recreatief.nl