Menu
Vrije tijd

Redactie TIP: 3 Dagen genieten in Twente

Zin om met z’n tweetjes, familie of vrienden te genieten van de Twentse coulisselandschappen? Kom naar Markelo en ontdek de omgeving in 3 dagen te voet of per fiets. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van een heerlijk ontbijtbuffet en 3-gangen diner.

Maak er onvergetelijk verblijf van in Markelo

Op de top van de Herikerberg nabij nationaal park de Sallandse Heuvelrug kunt u samen genieten van een aangenaam verblijf. Na heerlijk te zijn uitgerust in een van de kamers kunt u genieten van een ontbijtbuffet. Maak u na genoten te hebben van het ontbijt buffet klaar voor een wandeling of fietstocht door de fantastische Twentse coulisselandschap. Na een actieve dag in de buitenlucht kunt u in de bistro genieten van een welverdiend 3-gangendiner.

Comfortabel overnachten

Alle hotelkamers zijn standaard voorzien van een zithoek, televisie, een bureau en een ruime badkamer met föhn, toilet en een douche of bad. Het hotel is tevens uitgerust met een mindervalidenkamer.

Fietsen en wandelen in de omgeving van het hotel

De omgeving van hotel is fantastisch om te ontdekken te voet en per fiets. Het hotel is het startpunt van veel wandel-en fietstochten.

Vanuit het hotel zijn veel mooie fietsroutes in Twente bereikbaar. Wilt u de kastelen in de directe omgeving van het hotel ontdekken, dat kan met de 6 kastelenroute. De kastelenroute loopt rond Diepenheim. U kunt ook een fietsroute Markelo, Rijssen of Goor maken. Het hotel beschikt ook over een eigen fietsroute. De fietsroute van ongeveer 35 kilometer loopt door het prachtige Twentse coulissenlandschap. Tijdens de route fietst u langs de Diepenheimse kastelen en door de eeuwenoudse bossen en landerijen van het Twentse landschap.

Het hotel is een uitstekende locatie voor wandelaars. U kunt rondom Markelo diverse wandelroutes maken. De wandelroutes die u kunt maken zijn onder andere de Tichelroute en het Probuspad. Het hotel grenst ook aan de NS wandeling en het Pieterpad. In de steden Deventer, Rijssen, Hengelo en Enschede kunt u prachtige stadswandelingen gemaakt worden, deze steden liggen op korte afstand.

Ga er samen even tussenuit en ontdek de prachtige omgeving van Twente!

Recreatief.nl