Menu
InnerBeauty / Wellness & Spa

Ontspannende Duo Beauty dagaanbieding

Een heerlijke beautydag met z`n tweetjes. Samen met uw vrouw, vriendin, man of vriend genieten van een ontspannen dag bij Sauna Soesterberg met een gezichtsbehandeling, combi massage en natuurlijk heerlijk samen relaxen in de baden en sauna’s.

Even weer gezonde energie opdoen
U bent bewust bezig met uw lichaam en gezondheid. Daarom probeert u geregeld te ontsnappen aan de drukte van alledag om even tot rust te komen. Sauna Soesterberg is verrassend dichtbij en al 25 jaar een vertrouwd adres op het gebied van sauna en beauty. Na een dagje Sauna Soesterberg kunt u er weer vol gezonde energie tegenaan!

Vele faciliteiten en een unieke Stiltecabine
Sauna Soesterberg heeft 4 saunacabines, 2 grote cabines waarvan1 stiltecabine, een sfeersauna van 70 graden en een buitensauna. De buitensauna heeft een prachtig uitzicht over de fraaie tuin. De sfeersauna is iets bijzonders in Nederland. In deze stiltecabine zorgen lichteffecten, een speciale geur en muziek voor een beleving die u nergens anders aantreft. De zintuigprikkels, licht, geluid, temperatuur (70 graden) & geur zijn zo op elkaar afgestemd om een zo ontspannen mogelijke beleving te krijgen.

Bij deze Duo Beauty dagaanbieding is inbegrepen:

  • Ontvangst met kopje koffie of thee
  • Gebruik van alle saunafaciliteiten
  • Vrij gebruik van shampoo, douchegel & scrubzout
  • Combimassage (40 minuten) Achterzijde lichaam, manuelle & hot-stone massage
  • Gezichtsbehandeling (25 minuten)
  • Zonnebank


Prijs: € 210 voor 2 personen

De 1e t/m de 4e dinsdag van de maand is het damesdag. De eventuele 5e dinsdag van de maand is Sauna Soesterberg gesloten.

Klik hier voor meer informatie over dit Duo arrangement