Open Dag bij Spa Zuiver – Like Beauty.nl en Win een Kortingsbon!

Open Dag bij Spa Zuiver – Like Beauty.nl en Win een Kortingsbon!

Calorieën verbranden en werken aan je conditie terwijl je de nieuwste onderdelen op yoga- en fitnessgebied probeert? Tijdens de Open Dag op zondag 16 september a.s. bij Spa Zuiver kan het allemaal, kosteloos! Net als deelnemen aan diverse voedingsworkshops, sportlessen en informatieve lezingen. Zo vertelt yogadocente Afke Reijenga niet alleen hoe zij tot yoga kwam, maar laat ze je bovendien zelf ervaren hoe dit je leven kan veranderen! Kijk snel op www.spazuiver.nl/opendag voor het complete programma en schrijf je in, want vol = vol…

Een greep uit het aanbod:
– Hatha Flow Yoga, gegeven door Afke Reijenga
– Workshop gezonde koekjes bakken
– Hoe verzorg ik mijn huid?
– Meditatieve Yoga
– Pilates
– Wat doet de sauna voor je?
– Superfoods
– Workshop voeding
– Tennis Try-out (jr. & sr.)
– Kinderboerderij
– Alles over Personal Training
– Sale in de sportshop: topkwaliteit voor bizar lage prijzen!

En verder…
Verder behoren zelfs gratis huidanalyses, healthchecks, manicures en voetreflexmassages tot de mogelijkheid. Sporten speelt uiteraard ook een grote rol en dus introduceren wij tijdens de open dag onze boks-, tennis- en spinninglessen, waaraan jij kunt deelnemen. En voor de kids? Speciaal voor hen is er onder meer Tai Chi in combinatie met yoga, kung fu en dans, een kinderboerderij en een tennis try-out.

Aanmelden?
Aanmelden is het sleutelwoord voor deze dag! Hoe? Klik hier en lees meer over hoe je je aan kunt melden!

Wil jij kans maken op 50% korting op een Entreekaart bij Spa Zuiver?
Like de Beauty.nl Facebookpagina en maak kans op één van de 10 kortingsbonnen voor SPA ZUIVER. Iedere kortingsbon is geldig voor 2 personen en geeft 50% korting op de entree bij Spa Zuiver, die bon kun je inzetten op 16 september,  maar ook op een later moment in het jaar.

De winnaars zullen op dinsdag 11 september bekend gemaakt worden!