Menu
Vrije tijd

Oud en nieuw met feestelijk diner in kasteel in Limburg (inclusief drankjes) – €5 korting

Vier de jaarwisseling eens anders dan anders. Lekker ontspannen een feestje vieren in een prachtig kasteel in Zuid-Limburg. U geniet van een heerlijk diner en kunt lekker dansen tijdens de feestavond. U blijft uiteraard een nachtje slapen in een luxe hotelkamer. Een goed begin van het nieuwe jaar!

Genieten in een oase van luxe en comfort
U verblijft in ****hotel gelegen midden in het groen, nabij de Duitse en Belgische grens, in de heuvels van het prachtige Zuid-Limburg.

Geniet van de gastvrijheid en onze culinaire veelzijdigheid, tijdens het uitgebreide ontbijtbuffet in restaurant ‘De Kruidentuin’ of een diner in restaurant ‘In de Oude Watermolen’. Gezellig natafelen in onze Bar-Bistro, waar u de dag onder genot van een drankje afsluit en zich opmaakt voor een nieuwe dag die geheel in het teken staat van uzelf.

Happy New Year – Feestelijk programma
Om 19.00 uur verwachten wij u voor een feestelijk driegangendiner in buffetstijl op de historische etages van ons Kasteel. Aperitief, water, wijnarrangement en koffieservice zijn tijdens dit diner inbegrepen.
Aansluitend nodigen wij u uit in onze Moretti zaal in het kasteel waar de avond feestelijk voortgezet wordt onder begeleiding van passende feestmuziek. Drankjes uit het Hollands assortiment en hapjes zijn in de prijs inbegrepen.

Om 00.00 uur brengen we een toast uit op het nieuwe jaar 2017: Happy New Year!*

Het feest zal doorgaan tot 02.00 uur

U overnacht in een 4-sterren kamer Deluxe en geniet aansluitend op nieuwjaarsdag van ons uitgebreide ontbijtbuffet.

Meer informatie over dit Oud & Nieuw arrangement op een kasteel?

Boek vóór 30 november 2016 en ontvang €5 korting per persoon op de totaalprijs.