Menu
Vrije tijd

Populaire Vriendinnenweekendjes – April

Samen met de vriendinnen een heerlijk vriendinnenweekend weg? Boek dan snel één van de onderstaande populaire vriendinnenweekendjes weg! Heerlijk naar de stad Hilversum of toch liever wat meer in de natuur? Bekijk dan onze arrangementen op de Veluwe en in de Weerribben.

2-daags Gooische Vrouwen arrangement in Hilversum

Geniet samen met je vriendinnen van dit Gooische Vrouwen arrangement in Hilversum. Kom heerlijk slapen en dineren in het sfeervolle 3-sterren hotel gelegen net buiten het centrum van Hilversum. U wordt ontvangen met een glas bubbels en geniet van een film in de bioscoop of fiets de Gooische Vrouwen Shopping fietsroute. Daarnaast ontvangt u ook een Goodie Bag vol met tips! Boek snel dit Gooische Vrouwen arrangement in Hilversum, één van de populaire vriendinnenweekendjes!

SUPER vriendinnenweekend op de Veluwe – leuke activiteiten en overnachten in een Finse Chalet

Met dit populaire vriendinnenweekendje gaat u genieten van een weekendje op de Veluwe. Het programma bestaat uit een heerlijke high-tea, broodtaarten Lunch, 3-gangen diner, Cryptische fototocht, wandeling en E-scooter puzzeltocht zijn inbegrepen. Kortom alle ingrediënten voor een geslaagd vriendinnenuitje op de Veluwe!

Vriendinnenweekend in een villa in de Weerribben met workshop, High Wine, ontbijt en avondeten

Heerlijk met uw vriendinnen lekker ontspannen en bijkletsen? Dan is het Vriendinnen weekend arrangement echt iets voor u! U overnacht 2 nachten in een villa en gaat allerlei leuke activiteiten beleven. Zo is er een High Wine, workshop naar keuze, gourmet of barbecue en een heerlijk ontbijt. Tijdens uw verblijf kunt u vrij gebruik maken van het zwembad, jeu de boules, boerengolf, klootschieten, voetgolf, poolvoetbal, boerenbowlen en wandelroutes.

Kom heerlijk genieten samen met de vriendinnen en boek één van de leukste populaire vriendinnenweekendjes van April weg!

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mailreserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405820

Recreatief.nl