Menu
Vrije tijd

Mannenweekend op de Veluwe – Escape en BBQ

Heerlijk een weekendje met de mannen er op uit? Wacht dan niet langer en boek snel dit mannenweekend op de Veluwe weg. U gaat heerlijk 3 dagen genieten met 2 overnachtingen en allerlei leuke activiteiten. Kortom, geniet samen van een geweldig mannenweekend op de Veluwe!

Programma tijdens het mannenweekend op de Veluwe

Tijdens dit te gekke mannenweekend op de Veluwe verblijft u in een sfeervolle Lodge op de Veluwe, waarna u daarnaast ook de leukste activiteiten uitvoert! U wordt ontvangen met een 2-gangen keuzelunch waarna u uit de Boeren Escape Room zult moeten ontsnappen. Na een hevige strijd gaan jullie genieten van de welverdiende barbecue!

Op dag 2 wordt u gewekt met een heerlijk ontbijt, gaat u midgetgolfen met daarnaast een lekker kopje koffie met gebak. Ook speelt u nog een potje bowlen op één van de bowlingbanen. De laatste dag genieten jullie nog van een heerlijk ontbijt en daarna zit het mannenweekend op de Veluwe er al weer op, helaas….

Overnachten in een lodge op de Veluwe

Naast alle leuke activiteiten zullen jullie bijkomen in één van de Lodges. De Lodges bevinden zich centraal op het park, dichtbij de vele faciliteiten. Zij hebben 3 slaapkamers en een oppervlakte van 40 m². Er is een slaapkamer met 2-persoonsbed door middel van twee 1-persoonsbedden, slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een slaapkamer met stijlvol stapelbed. De Lodges tijdens het mannenweekend op de Veluwe zijn gezellig en stijlvol ingericht met comfortabele bedden, gezellige woonkeuken, badkamer met wastafel en toilet, twee aparte douches en apart toilet.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van dit mannenweekend op de Veluwe? Er zijn veel mogelijkheden bij dit recreatiepark. Eventueel kunt u het weekendje met de mannen ook uitbreiden met een racesimulator, e-chopper rijden, foto in klederdracht, buggy en Quad rijden en boerenbuitenspelen. Kijkt u voor ons gehele aanbod ook eens op: Mannenweekend.nl

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mailreserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Recreatief.nl