Redactie TIP: 3-daags Sylvester arrangement in een sfeervol landhotel net over de grens

Redactie TIP: 3-daags Sylvester arrangement in een sfeervol landhotel net over de grens

Vier oud en nieuw op unieke wijze

Oud en nieuw, in Duitsland beter bekend als Sylvester, is voor velen de tijd om weer goede voornemens te hebben. Maar het is voor veel mensen ook het feestje van het jaar. Speciaal voor de mensen die dol zijn op oud en nieuw hebben wij een 3-daags Sylvester arrangement in een sfeervol landhotel net over de grens.

Met dit arrangement overnacht u 2 nachten in een comfortabele kamer in een mooi hotel in het Duitse Kalkar. Tijdens uw verblijf wordt u voorzien van een heerlijk ontbijt, krijgt u een 3-gangen diner, een oudejaarsbuffet op 31 december en hoeft u pad om 13.00 uur uit te checken. Voor wie tijdens zijn verblijf ook op ontdekkingstocht wilt gaan, krijgt een wandelkaart uit de omgeving.

Vier oud en nieuw in een 4-sterren hotel

U overnacht 2 nachten in een mooi hotel net over de grens in Duitsland. Het landhotel waar u zult verblijven ligt aan de rand van de prachtige bossen, waar u veel natuur en rust zult vinden. Voor wie heerlijk op pad wilt gaan om deze natuur te bewonderen kan een fiets huren en op pad gaan met een wandelkaart. Daarnaast heeft het hotel ook een golfbaan in de omgeving waar u uw slag kan slaan.

Komt u ook oud en nieuw op unieke wijze vieren met het 3-daags Sylvester arrangement in een sfeervol landhotel net over de grens?

Recreatief.nl