Menu
Vrije tijd

SUPER UITJE: Vriendinnenweekend met dagje Scooter rijden

Genieten van de natuur en bij kletsen met je vriendinnen op een sfeervolle locatie.

Bij onze Havezathe ben je er even helemaal uit. De omgeving ga je ontdekken met een elektrische scooter. Heerlijk relaxt een stukje rijden en onderweg stoppen bij een van de vele horeca gelegenheden. Na het scooter rijden serveren wij een heerlijk 3-gangen diner en overnachting in een van onze sfeervolle hotelkamers.

Buitengewoon genieten

Eigenlijk is er niets wat je hier niet kunt doen. Van heerlijk eten tot overnachten en tot rust komen op het mooiste terras van Montferland: alles is te vinden op deze unieke plek met een rijke historie. De havezathe is gevestigd in een gemoderniseerde en verbouwde boerderij gesitueerd in Vethuizen, onder de rook van Doetinchem en dicht bij de Duitse grens. Een weids uitzicht met een mild heuvelachtig terrein, landbouwgrond en op de achtergrond de Montferlandse bossen vormen het decor voor de ideale plek om tot rust te komen.

Geruisloos genieten tijdens het Scooter rijden

Heerlijk genieten van de Montferlandse natuur, de heide, bossen en pittoreske dorpjes, op een geruisloze en comfortabele manier? Ga op pad met een Scoetz! Met de Scoetz mag u zelfs in stiltegebieden en op fietspaden rijden. Samen met familie, vrienden of gezellig met zijn tweetjes: een dagje ‘Scoetzen’ – zonder helm! – biedt u een ontspannende ervaring.

Beleef een heerlijk vriendinnenweekend in het Montferland en ga een dagje scooter rijden.

Recreatief.nl