Menu
Vrije tijd

Redactie TIP: 3 Dagen genieten met Kerst in Enschede

Vier de feestdagen in het Oosten

De omgeving van het hotel biedt u het beste van 2 werelden. Op korte afstand van het hotel vindt u het centrum van Enschede maar ook prachtige natuurgebieden liggen vlakbij. Kom met de kerstdagen 3 dagen heerlijk genieten in dit stijlvolle 4-sterren hotel.

De hotelfaciliteiten

Het 4-sterren hotel beschikt over de sfeervolle bistro waar u kunt genieten van heerlijke gerechten, in de gezellige bar kunt u terecht voor een borrel. Op zonnige dagen kunt u genieten op het terras met buitenkeuken. De ruime en comfortabele hotelkamers zorgen voor een onbezorgd verblijf in Enschede.

Comfortabel overnachten

Comfort tweepersoonskamer met bad
De comfort tweepersoonskamer beschikt over twee eenpersoonsbedden, een flatscreentelevisie, een bureau met zitje, minibar en een koffiezetapparaat. De badkamer is ingericht met een aparte douche, bad en toilet.

Comfort tweepersoonskamer splitlevel met bad
Deze comfort tweepersoonskamer bestaat uit 2 twee gedeeltes. De twee eenpersoonsbedden bevinden zich op een aparte verdieping. De tweepersoonskamer beschikt over een flatscreentelevisie, een bureau met zitje, extra bed(bank), minibar en een koffiezetapparaat. De badkamer is ingericht met een bad, douche en toilet.

Luxe tweepersoonskamer met terras
De luxe tweepersoonskamer beschikt over twee eenpersoonsbedden, een flatscreentelevisie, een bureau met zitje, minibar, een koffiezetapparaat en een eigen terras. De badkamer is ingericht met een bad, douche en toilet.

Luxe tweepersoonskamer met balkon en splitlevel
Deze luxe tweepersoonskamer bestaat uit 2 twee gedeeltes. De twee eenpersoonsbedden bevinden zich op een aparte verdieping. De tweepersoonskamer beschikt over een flatscreentelevisie, een bureau met zitje, minibar, een koffiezetapparaat en een balkon. De badkamer is ingericht met een bad, douche en toilet.

Ook beschikt het hotel over speciale Familiekamers

Combineer cultuur en natuur in Drenthe met dit leuke 3-daags Kerstarrangement!

Recreatief.nl