Menu
Vrije tijd

Nieuw: Avondje Wild eten en 3 dagen genieten in Berg en Dal

Culinaire verwennerij

Een avondje genieten van een heerlijk wild menu en 3 dagen genieten in het mooie Gelderse landschap Berg en Dal, gelegen nabij Nijmegen. Het luxe hotel in Berg en Dal is de ideale locatie voor natuurliefhebbers dankzij de prachtige omgeving en wild liefhebbers kunnen een avondje culinair genieten.

Het hotel en de faciliteiten

Het hotel is gevestigd op een 19e-eeuws landgoed en beschikt over 57 ruime en comfortabele hotelkamers. De comfortabele hotelkamers zijn zo ingericht dat u geheel tot rust kunt komen. Voor wat inspanning kunt u per fiets de prachtige omgeving verkennen met onze fiets- en e-bikeverhuur.

Na een actieve dag kunt u plaatsnemen in het uitstekende à la carte restaurant. In het culinaire hart van het hotel is het heerlijk vertoeven onder het genot van een smaakvol diner. In de lounge met open haard komt u helemaal tot rust.

Comfortabel overnachten

Alle comfortabele kamers zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien.

De luxe tweepersoonskamer met terras is comfortabel en ruim ingericht. De luxe tweepersoonskamer beschikt over twee eenpersoonsbedden, koffie- en theefaciliteiten, een flatscreentelevisie, bureau met zitje en een eigen terras. De badkamer is ingericht met toilet en inloopdouche.

Het Wildseizoen is in volle gang dus kom heerlijk geniet van dit Wildarrangement in Berg en Dal!

Recreatief.nl