Redactie TIP: ALL-IN Vriendinnenweekend op de Veluwe

Redactie TIP: ALL-IN Vriendinnenweekend op de Veluwe

Gezellig op stap met jouw vriendinnen; samen scooteren, lunchen, dineren en bowlen. Genieten op de Veluwe.

Vriendinnen arrangement
2 dagen even heerlijk samen, even helemaal alleen met jouw vriendinnen! Wat heerijk. En misschien ook wel een beetje spannend? Word compleet verzorgd tijdens dit arrangement! Geniet van een geweldige scootertocht, bowlen, tafelgrillen een high tea en klootschieten of midget golfen. Wat een leuk weekendje weg!

Overnachten in een lodge op de Veluwe
Comfortabel genieten. Verblijf in een van de Lodges en geniet optimaal van uw welverdiende weekendje weg. Zowel binnen als buitenleven is een geweldige ervaring. Door de openslaande deuren maakt u van de keuken een buitenkeuken. Dat is pas genieten!

De Lodge is een gezellig ingerichte chalet met in het bijzonder een heerlijke houten vlonder voorzien van een loungeset en een gasbarbecue tafel. In het chalet verblijft u in een ruimte waar u gezellig met elkaar eet of bijkomt van een heerlijke dag op de Veluwe.

De Lodge is voorzien van 3 slaapkamers waarvan 1x een 2 persoons bed en nog twee slaapkamers met beide 2x een 1 persoons bed. De Lodges zijn centraal geleden op het park in een tuin vol met fruitbomen. U geniet volop met uw gezelschap van wat de natuur te bieden heeft!

De Lodges zijn voorzien van:
3 slaapkamers met 6 slaapplaatsen
Badkamer met douche
Apart toilet
Keuken met volledige inventaris en senseo koffieautomaat
Gezellige eethoek
Vlonder met loungebank en barbecue

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Het uitje heeft een gemiddelde van een 9,0
“We hebben het erg naar ons zin gehad. Alles was goed geregeld. Een aandachtspuntje: een goede kaart/routebeschrijving van de omgeving voor het scooterrijden. Ik ga dit arregement zeker aanbevelen bij anderen.”
Marian Berlang geeft een 9.

Wilt u ook genieten van een ALL-IN Vriendinnenweekend op de Veluwe?