Menu
Studeren / Vrije tijd / Werk / Werk & Studie

5 Beste apps voor werkende moeders!

Vraag je jezelf af als werkende moeder welke handige apps het beste passen in jouw drukke levensstijl? Wij hebben dat voor je uitgezocht! Lees het hier.

1. Things
Deze app is uitermate geschikt voor de drukke moeder onder ons. Heb jij altijd te lange To Do lijstjes? Deze app geeft je structuur, per dag, met prioriteiten. Je kunt dus heel goed en makkelijk vooruit plannen en meldingen instellen.
Ook erg handig: je kunt je To Do dingen verdelen in projecten, zodat je een heel concreet overzicht hebt. Download deze app iOS hier.

2. Appie
De Appie app van de Albert Heijn natuurlijk. Met deze handige app hoef je niet elke week opnieuw je boodschappen lijstje te schrijven. Het levert je super veel tijdswinst op. Deze app is helemaal gratis. Download deze app voor Android en iOS hier.

3. Getpacked
Op vakantie gaan is zo leuk! Maar weetje wat niet zo leuk is? Inpakken… Zo veel stress! Deze app is echt een aanraden om een inpaklijst te maken, helemaal op maat en zeer compleet!
Download deze app voor Android en iOS hier.

4. Nike Training Club
Deze app is voor de fitte moeders onder ons, of voor de moeder die graag fit willen zijn, maar dat nog niet helemaal lukt. De Nike Traning club app help je bij het trainen en je gemotiveerd te houden. Deze app schikt ook over audio spraak en traningen van beroemdheden. Deze app houd je in topconditie! Deze app kun je hier downloaden voor Android en hier voor iOS.

5. iMission
Als een echte carriere vrouw heb je een mission statement nodig. Handig en slim om er eentje te hebben. Heb je moeite met je eigen mission statement te maken? Download dan deze app die je hier echt heel goed bij kan helpen. Download iMission hier voor iOS.