Menu
Vrije tijd

Redactie TIP: Gezellig 2-daags mannenweekend in Brabant

Ontdek samen met de mannen de Brabantse gezelligheid

Is het weer tijd om een gezellig mannenweekend in te plannen? Dan is dit uw kans met het gezellige 2-daags mannenweekend in Brabant!

Tijdens dit arrangement gaat u samen met de mannen er 2 dagen op uit in het altijd gezellige Brabant. U overnacht in een prachtig hotel gelegen in het dorpje Bosschenhoofd. Met dit arrangement gaat u zich zeker niet vervelen deze 2 dagen, want u krijgt 2x een icekart heat, 1x glowgolf en toegang tot de sauna/Turkse stoomcabine erbij. Om dit uitje compleet te maken, kunt u de volgende ochtend ook genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt dat niet waanzinnig?

Overnacht in de landelijke omgeving van Brabant

U overnacht in een prachtig hotel gelegen in het Brabantse Bosschenhoofd. Met de landelijke ligging van het hotel, biedt de omgeving goede mogelijkheden om lekker een stukje te wandelen of te fietsen. Wie liever op ontdekkingsavontuur gaat, kan naar het Vincent van Gogh Huis of naar Safaripark Beekse Bergen. Bent u een groot fan van attractieparken? Dan is dit hotel ook bij uitstek geschikt, want de Efteling is op slechts een half uurtje rijden. Kortom; u hoeft zich zeker niet te vervelen.

Roep snel de mannen bij elkaar en plan samen het IJskarten en Glowgolf tijdens dit 2-daagse Mannenweekend in Brabant in!

Recreatief.nl