Menu
Vrije tijd

Redactie TIP: Mannenweekend met waterski, mountainbike en overnachting op de Veluwe

Sportief mannenweekend met waterski, mountainbike en overnachting op de Veluwe. Op zoek naar een actief mannenuitje op de Veluwe? Geniet van 2 uur lang waterskiën, 2 uur lang mountainbiken en geniet van een overnachting in een prachtige lodge. De activiteiten kunnen verdeeld worden over beide dagen.

Waterskiën, mountainbiken en bowlen

Waterskiën
Jullie gaan waterskiën op de waterskibaan in Zeumeren. Een kabel waterskibaan is vergelijkbaar met waterskiën achter een boot. Het grote verschil is, dat je door een kabel over het water getrokken wordt.Voor jong en oud een spannende en uitdagende activiteit die het aanbod compleet maakt.

Mountainbiken
Jullie gaan op eigen gelegenheid een prachtige mountainbiketocht maken. Jullie krijgen een GPS mee en gaan fietsen over de Veluwe. Ontdek de mooiste plekjes op de Veluwe op eigen gelegenheid.

Bowlen
Gezellig met z’n allen bowlen. Tijdloos en vermakelijk! Of je nu met 4- of 40 personen bent. Sfeer is er altijd in de grot van Bedrock Bowling. Onze computergestuurde banen maakt het je gemakkelijk. Je hoeft alleen nog maar de kegels om te gooien.

Overnachten in een Lodge

Comfortabel genieten. Verblijf in een van de Lodges en geniet optimaal van uw welverdiende weekendje weg. Zowel binnen als buitenleven is een geweldige ervaring. Door de openslaande deuren maakt u van de keuken een buitenkeuken. Dat is pas genieten!

De Lodge is een gezellig ingerichte chalet met in het bijzonder een heerlijke houten vlonder voorzien van een loungeset en een gasbarbecue tafel. In het chalet verblijft u in een ruimte waar u gezellig met elkaar eet of bijkomt van een heerlijke dag op de Veluwe.

De Lodge is voorzien van 3 slaapkamers waarvan 1x een 2 persoons bed en nog 2 slaapkamers met beide 2x een 1 persoons bed. De Lodges zijn centraal geleden op het park in een tuin vol met fruitbomen. U geniet volop met uw vriendinnen van wat de natuur te bieden heeft!

Reviews

“Mannenweekend. Ongelooflijk genoten. Alles was top geregeld. Mooie lodge, goeie fietsen en mooi parcour. Heerlijke BBQ en vervolgens bowlen waar niet op de klok werd gekeken en we konden het potje afmaken. ( goede en attente bediening bij alles. Heerlijke nacht gehad in de lodge met poker/bier. Goed ontbijt en vervolgens nog even waterskieen. Heerlijk gezwommen en schitterend weer Alles een top weekend !!!! (ook door het weer en het gezelschap)”

“Mede ook dankzij het heerlijke weer hebben we een super (mannen)weekend gehad! We verbleven in een 8-persoons bungalow. De activiteiten op zaterdag: mountainbiken, bbqen en bowlen waren super. De volgende dag gaan waterskiën, echt een waanzinnige ervaring. En wat was het allemaal goed geregeld door Suzan en Elise, dames bedankt!”

Wilt u ook eens genieten van zo’n Actief Mannenweekend met waterski, mountainbike en overnachting op de Veluwe?

Recreatief.nl