Menu
Vrije tijd

Redactie TIP: Romantisch en Culinair nachtje weg in Brabant

Weekendje weg of lekker doordeweeks

Een verblijf om uw lippen bij af te likken. Twee dagen genieten van Oisterwijk en omgeving. Maar bovenal van dit toprestaurant. Chef-kok Mark Vugts legt u in de watten met een culinair 5-gangendiner. U maakt kennis met heerlijke producten uit de streek, in gewaagde recepten en smaakvolle klassiekers. Onze deskundige, vriendelijke medewerkers geven u graag uitleg en serveren u bijpassende wijnen. Na het diner wacht u een aangename nacht in een van onze comfortabele hotelkamers. Hoe u de volgende dag begint is aan u. In ieder geval biedt ons uitgebreide ontbijtbuffet volop keus.

Heerlijk samen ontspannen in de Wellness

U geniet van onze 3 verschillende sauna’s en ons prachtige zwembad, bubbelbad en onze rustruimte. Uw welzijn staat bij ons voorop. U kunt als hotelgast dan ook gratis gebruik maken van de fitnessruimte, het zwembad, het stoombad, de Bio Sauna, infrarood Sauna en onze vernieuwde Finse Sauna.

Het restaurant

U geniet op dit landgoed van een topkeuken. Ons exclusieve restaurant is niet voor niets befaamd tot ver in de omgeving. Chefkok en zijn team bereiden voor u met veel liefde en enthousiasme afwisselende en speelse diners. Klassieke gerechten presenteren we u op een verrassende manier en moderne gerechten krijgen bij ons een klassieke twist.

Er even lekker tussenuit met z’n tweetjes op een prachtig landgoed in Brabant!

Recreatief.nl