Menu
Vrije tijd

TOP 5: Kerst op de Veluwe vieren

De kerstdagen, ze zitten er alweer aan te komen. Men is al druk bezig met het boeken van weekendjes weg of een dagje uit tijdens de kerstdagen. Als specialist van vele kerstarrangementen in heel Nederland, bied u hierbij graag een TOP 5 aan van de leukste kerstarrangementen op de Veluwe.

Wilt u er gelijk graag een paar dagen tussenuit van maken? Boek dan 3 of 4 dagen een kerstarrangement op de Veluwe. Wilt u een dagje uit met kerst? Ook daar biedt Gelderland uitgebreid de mogelijkheid voor. Bekijk nu onze TOP 5 en kies uit één van deze geweldige Toppers op de prachtige Veluwe.

1. Vier een onvergetelijke kerst! Kom 3 dagen genieten op de Veluwe

Wilt u een onvergetelijke kerst en genieten op de Veluwe? Dan is deze Kerstaanbieding in een prachtig 4-sterren op de Veluwe absoluut de moeite waard om met uw gezin, familie of met z’n tweetjes door te brengen. Maak er een onbezorgde Kerst van!

2. 4-daags Kerstarrangement – Genieten van de Kerst op de Veluwe

Met de kerstdagen gaat u wellicht thuis gasten ontvangen of op bezoek bij naaste vrienden en familie. Heeft u meer zin om u lekker te laten verwennen en de drukte niet thuis te hebben? Boek dan vandaag dit schitterende kerstarrangement op de Veluwe.

Kerst in Gelderland

3. Familie kerstbuffet ( zeer uitgebreid ) met super leuke activiteiten in Gelderland

Met de hele familie heerlijk onbeperkt eten van ons luxe Kerstbuffet, activiteiten voor de kids (en volwassenen) en drankjes inclusief. Een leuke kans om met uw familie kerst te vieren, met voldoende vertier voor de kinderen.

4. Kerst familiematinee in Doesburg

Een koud en warm kraampjesbuffet voor de hele familie op 1e en 2e Kerstdag van 12.30 tot 16.00 uur. Een grandioze middag voor jong en oud met veel entertainment! Een aparte zaal voor de kinderen met 1000m2 speel plezier.

5. 4 Dagen Kerst vieren op een havezathe in Montferland

Heerlijk genieten met de kerstdagen in de sfeervolle havezathe aan de voet van de Montferlandse bossen. De feestdagen lekker buiten de deur vieren en verwend worden, dat wil toch iedereen.

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl