Menu
Vrije tijd

Review TIP: 4 daags Wandelarrangement door het prachtige Limburgse Landschap

Op een bijzonder ‘Limburgs’ plekje, hoog op de Vijlenberg ligt dit hotel met een gastvrije toeristische traditie. Hier wacht u een persoonlijk welkom en comfort dat u van een gerieflijk familiehotel mag verwachten.

De omgeving
Vijlen Het Mergelland ten voeten uit! In de rij van bekende, door veel vakantiegasten bezochte Zuid-Limburgse dorpskernen neemt Vijlen een belangrijke plaats in. Dit is het hoogst gelegen dorp van Nederland. De statige toren van de Martinuskerk spitst fier en vooral hoog boven het landschap uit, en is daarmee een oriëntatiepunt voor wandelaars. Talloze, prachtig gerestaureerde vakwerkhuizen liggen in het landschap rondom verscholen. De Stichting Natuur en Milieu heeft onlangs maar liefst 5 sterren toegekend aan onze omgeving. De Vijlenerbossen In het fraaie buitengebied met bossen, weilanden en akkers, dat Vijlen aan alle kanten omringt komt men talrijke monumentale kleinoden tegen. Naast de parochiekerk, recent gerestaureerd, zijn dat o.a. het Panhuis, de Tiendschuur en de Monnikenhof, alle gelegen aan de voet van de Vijlenberg. Met name op de zuidelijke en westelijke hellingen treft men legio prachtige vergezichten over het Geuldal aan.

Het hotel
De kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet en kabel-tv. Met het uitgebreid en heerlijk ontbijt kunt u de dag weer goed beginnen. Of u nu van een boek of van een aperatief wilt genieten in de lounge of op het gezellige voorterras,er is ruimte genoeg. Het tuinterras biedt een boeiend uitzicht op het Limburgse heuvelland.De service voor onze gasten is volledig afgestemd op een gezonde actieve ontspanning die zo goed past in dit gebied met vele wandel- en fietsroutes.

Review: “Gastvrij ontvangst. Uitstekend ontbijt en ditto diner. Prachtige omgeving. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader.”

“We hebben het geweldig gehad. Het hotel is uitstekend de wandelroutes goed en mooi beschreven. Echt helemaal niets op aan te merken.”

Wilt u ook genieten van een heerlijk Wandelarrangement door het prachtige Limburgse Landschap?