Menu
Vrije tijd

Review TIP: Actief dagje uit in Giethoorn

Ontdek Giethoorn op de ouderwetse manier per punter. U puntert naar naar de oevers van Botel Giethoorn. Hier liggen de aquabubbles voor u klaar om te gaan lopen op het water. Geweldig voor zowel jong als oud. Met een puzzel-puntertocht genieten u tussendoor van een uitgebreide picknick. Geniet nu ook van dit Actief dagje uit in Giethoorn.

Deze activiteit is voor jong en oud en is naast zelf te ondernemen ook heel leuk om naar te kijken. Aansluitend gaat u verder met u puzzel-puntertocht en kunt u genieten van een uitgebreide picknick. Als afsluiting gaat u terug naar De Rietstulp. In dit sfeervolle restaurant wordt de dagplate geserveerd.

Giethoorn
Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Giethoorn1

Bent u benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“Het was allemaal keurig geregeld, het eten was heerlijk (onze glutenvrije collega zei dat ze nog nooit zo lux gegeten had in een restaurant). Vragen over de rekening zijn ook keurig beantwoord.”
Dittie Vonk geeft een 9.

Wilt u zelf ook eens genieten van het Punteren met puzzeltocht en Aqua bubbelen in Giethoorn?