Menu
Vrije tijd

TOP 5 Weekendje Weg genieten in Drenthe

Een weekendje weg en genieten in het prachtige Drenthe. Drenthe wordt ook wel Fietsprovincie nummer 1 genoemd en daarom hebben wij in onze TOP 5 ook een aantal fietsarrangementen verwerkt. Lekker samen genieten van een weekendje fietsen in de prachtige omgeving van Drenthe. Spring op de fiets en ontdek de mooiste plekjes in Drenthe. Tijdens uw fietstocht even uitrusten bij een prachtige Hoeve waarbij u uitleg krijgt van alle producten en kunt genieten van koffie, thee en echte Drentse Koek. Wie wilt dat nou niet?

Gaat u voor de rust een weekendje weg? Ook dan is Drenthe de perfecte provincie. Geniet van een wellnessaanbieding en maak gebruik van de heerlijke faciliteiten van de wellnessboerderij. Even een dagje helemaal tot rust komen in de sauna en ontspannen in het zwembad om daarna uitgerust te genieten op de hotelkamer en te overnachten in een prachtige Abdij.

Houdt u niet zo van fietsen maar wilt u wel alles uit Drenthe halen? Geniet dan een lang weekend of midweek van Drenthe en bezoek alle bezienswaardigheden. U krijgt van ons de kortingsvouchers mee zodat u lekker kunt genieten van bijvoorbeeld het Hunebedcentrum in Borger en Herinneringscentrum Kamp Westerbork.

Liever een weekendje romantisch genieten met uw geliefde? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Lekker er even samen tussenuit en genieten van de verdiende rust en natuurlijk elkaar.

Kortom, Drenthe leent zich voor allerlei gelegenheden. Geniet nu ook van een weekendje Drenthe.

Samen een weekendje genieten in het prachtige Drenthe

Samen een weekendje genieten in het prachtige Drenthe

Bekijk nu onze TOP 5 voor een Weekendje Weg en genieten in Drenthe:

  1. 4-daags Fietsarrangement in het Drentse Westerbork
  2. Wellnessaanbieding in Drenthe – 2 dagen Relaxen voor maar € 56,50 p.p.
  3. 4-daags Ontdek Drenthe arrangement – Op ontdekkingsreis door Drenthe
  4. All about Romance – Romantisch weekendje Drenthe
  5. Verrassend Fiets en Verwen arrangement in Drenthe

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl