Review TIP: ALL-IN Mannenweekend in Gelderland

Review TIP: ALL-IN Mannenweekend in Gelderland

Een echt mannenweekend met veel sensatie! Een mix van stoere activiteiten en afsluiten met een heerlijke barbecue en overnachting in een Tipi.

Unieke en veelzijdige locatie
De Westernboerderij is gelegen op een unieke en veelzijdige locatie, geheel in boeren-/westernstijl. Gezellig en sfeervol, gelegen in een natuurlijke bosrijke omgeving. Vanaf de A12 (afslag Zevenaar) bent u snel op de snelweg en vanuit Arnhem bent u in 15 minuten op de Westernboerderij gearriveerd.

Mannenweekend in Gelderland
Bent u op zoek naar een echt mannenweekend? Boek dan nu dit complete arrangement! Tijdens dit stoere weekend kunt u genieten van boog- en buksschieten en quadrijden. De adrenaline giert door uw lijf tijdens dit stoere groepsuitje. Aansluitend kunt u genieten van een compleet verzorgde barbecue en ‘s avonds duikt u helemaal uitgeteld uw Tipi Tent in om even helemaal tot rust te komen. De volgende ochtend ontwaakt u in deze prachtige groene omgeving en kunt u als afsluiting genieten van een heerlijk ontbijt.

Overnachten in een Tipi
Nieuw in Didam: overnachten in een echte tipitent. Deze tent is volledig ingericht en na uw dagje uit kunt u genieten van een overnachting op bijzondere wijze.

Overnachten in een volledig ingerichte Tipi tent

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“Goed geregeld, aardige en relaxte mensen, leuke activiteiten, mooi opgezet en ingericht, goed eten. Kortom, was erg leuk.”
Anoniem geeft een 9.

Wilt u ook eens genieten van hetSchieten, scheuren en slapen – Een echt mannenweekend in Gelderland?