Menu
Vrije tijd

Review TIP: ALL IN Vriendinnenweekend op de Veluwe

Is het niet weer eens tijd om er lekker op uit te gaan met je vriendinnen? Ga dan niet stressen om alles te organiseren, maar laat je ook zelf in de watten leggen en geniet van dit onbezorgde weekend op de Veluwe.

Het 3-daags ALL-IN Vriendinnenweekend
Is de organisatie voor het vriendinnenweekend dit keer jouw taak? Veel moeite zal het niet kosten als u kiest voor dit 3-daags ALL-IN arrangement. Zo heeft iedereen een ontspannen weekend, ook de organisatoren!

Het programma
Dag 1
18:00 uur Aankomst en inchecken
19:00 uur High Wine (diner)
21:30 uur Vrij programma
00:30 uur Overnachten

Dag 2
09:30 uur Ontbijt
11:00 uur Curlen
12:30 uur Pauze
13:30 uur High Tea
15:00 uur Cryptische Foto Veluwetocht
17:00 uur Prosecco en prijsuitreiking
19:00 uur Diner (Veluwe proeverij)
21:30 uur Vrij programma
0:30 uur Overnachten in Finse chalets

Dag 3
09:30 uur Ontbijt
11:00 uur E-scooterpuzzeltocht over de Veluwe
13:00 uur Veluwse broodtaarten lunch
14:00 uur Einde van het weekend

Review: “Super leuk 3 daags vriendinnen uitje met erg leuke activiteiten voor een scherpe prijs ALL- In. De kamers zijn voor 2 personen ruim maar met z’n drieën is het een beetje schikken. Echter zeer gezellig. Fijn dat er een koelkast op de kamer is en een waterkoker met toebehoren. Omdat het een houten chalet is, onderverdeeld in 4 kamers, kan het gehoorig zijn maar ook hier is aan gedacht . De oordopjes lagen al klaar bij het bed. Personeel erg vriendelijk en staat open voor positieve kritiek. Zeer uitgebreid ontbijt wat voor ons iets eerder mocht zijn want rond 13.00 uur is er een uitgebreide lunch/high tea en dan zit je nog vol van het heerlijke ontbijt. Activiteiten worden goed begeleid en uitgelegd en zijn erg leuk om te doen. Wij zijn gaan curlen hadden een foto speurtocht en een mooie e-scooter tocht door de prachtige veluwen. Het menu was echter wel een beetje anders dan we hadden doorgekregen. Het eten is heerlijk en verrassend. Kortom 3 hele leuke dagen.”

Klik hier voor meer informatie voor het ALL IN Vriendinnenweekend op de Veluwe.