Review TIP: Super Vriendinnenweekend op de Veluwe

Review TIP: Super Vriendinnenweekend op de Veluwe

Gezellig met je vriendinnen genieten van een weekendje weg op de Veluwe. Bij dit SUPER weekend is onder andere een high tea, diner, fototocht, hilarisch Langlaufen of een leuke GPS e-scootertocht inbegrepen. Kortom alle ingrediënten voor een geslaagd vriendinnenuitje.

Tijdens dit vriendinnenweekend is er een lekker vol programma.
Rond 13.00 uur wordt je ontvangen bij ons activiteitencentrum aan de Veluwezoom met een heerlijk glaasje Prosecco. Daarna is het inchecken in onze sfeervolle hotel chalets.

Na het inchecken staat er een uitgebreide High Tea voor jullie klaar. Verschillende soorten thee, heerlijke luxe hapjes en wellicht nog een glaasje Prosecco?

De korte cryptische fototocht: Jullie worden verdeeld in teams, elk team krijgt 10 spannende opdrachten die vervuld moeten worden. Ieder team krijgt een camera mee, daarmee moet bewezen worden dat de opdrachten ook daadwerkelijk met het gehele team vervuld zijn. De opdrachten prikkelen de fantasie en het cryptische denkvermogen. Deze ongeveer 2 uur durende tocht staat helemaal in het teken van gezelligheid en teamgeest. Je krijgt de foto’s mee als herinnering aan een spannende en zeker amusante ochtend of middag.

Bij terugkomst rond 16.00 is er tijd om even rustig bij te komen van een prachtige wandeling over de Veluwe. Ook is het belangrijkste moment van de dag aangebroken. Welk team is het meest creatief en humoristisch? Wie gaat er vandoor met de prijs?

Om 19.00 uur ben je van harte welkom in ons restaurant “Vale Nieuwe”. Wij serveren een heerlijk drie-gangen diner. Na het diner kan er even gezellig gekletst worden bij de open haard of aan de bar.

Dag 2:
Wij serveren een heerlijk ontbijt met verse broodjes, zoet en hartig beleg, koffie/thee, jus d’orange en een eitje.

Na het ontbijt is er een keuze promgramma met keuze (van te voren) uit 2 leuke activiteiten; ons spectaculaire, hilarische langlaufprogramma of de unieke, prachtige e-scooter puzzeltocht.

Bij het langlaufen staan onderdelen als treinski, biatlon, boomstamzagen en nog veel meer garant voor veel plezier, ongeacht leeftijd en conditie. Onderweg is er een ‘Glühweinpauze’ zodat iedereen gesterkt het parcours af kan ronden. Maar let op… er worden filmopnames gemaakt!

Voor de e-scooter puzzeltocht ontvang je een rugzak met benodigdheden om deze tocht te kunnen winnen. De GPS vertelt precies waar je naar toe moet. Eenmaal aangekomen bij dat punt, worden er een aantal vragen gesteld via de GPS. Maar let op! Als je het verkeerde antwoord geeft, word je de verkeerde kant opgestuurd. Daardoor maak je misschien meer meters dan het andere team en is de kans op winst verkeken. Voor het juist beantwoorden van de vragen ontvangt je munten. Verzamel zoveel mogelijk munten en zo min mogelijk kilometers!

Om 13.30 uur serveren wij een authentieke Veluwse lunch.

Na de lunch zit helaas dit gezellige vriendinnenweekend erop.

Uiteraard zijn de tijden optioneel en kunnen deze naar wens ingevuld worden. Liever het programma iets wijzigen? Alles is mogelijk!

Finse Chalets1

Bent u benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“Wij hadden een overnachting met activiteiten geboekt voor 6 personen en hebben er echt van genoten. Prima organisatie, zeer vriendelijke medewerkers, goed georganiseerd, eeen aanrader om er eens tussenuit te zijn.”
Wolfgang Van Cauwenbergh geeft een 9.

“Vriendelijke ontvangst met een glaasje en daarna een uitgebreide, zalige high tea. Ook diner en lunch waren heerlijk en meer dan genoeg! Daarnaast was vooral de scootertocht erg leuk! We werden goed verzorgd en iedereen stond altijd voor ons klaar!”
Anoniem geeft een 8.

“We hebben hier met acht meiden genoten van dit vriendinnen weekend. Mooie bosrijke omgeving, leuke activiteiten en vriendelijk personeel. Een leuk en goed geregeld arrangement.”
Jacqueline Mooij geeft een 8.

Wilt u ook eens genieten van een heerlijk SUPER vriendinnenweekend op de Veluwe – leuke activiteiten en overnachten in een Finse Chalet?