Menu
Vrije tijd

Review TIP: Beauty Vriendinnendag in Noordwijk en 2e persoon 50% Korting!

Neem uw vriendin, partner, moeder of dochter mee voor dit geweldige arrangement. De 2e persoon ontvangt 50 % korting. Samen genieten van een wellness dag in het wellness center direct aan het strand van Noordwijk. Door de persoonlijke aandacht die onze schoonheidsspecialisten u geven kunt u bij ons weer helemaal tot uzelf komen en genieten van alle rust… één ding staat bovenaan: u keert volledig ontspannen en relaxed weer naar huis terug.

Faciliteiten
Gezellig met een vriend of vriendin genieten van een dagje wellness? Kom tot rust in een van de behandelruimtes. Het wellness center beschikt ook over een duomassageruimte, wel zo gezellig. Daarnaast is er een aparte loungeruimte waar u op uw gemak een boek of magazine kan lezen, genieten van de rust of bijpraten met uw vriend of vriendin. Naast de loungeruimte zijn er ook diverse tafeltjes beschikbaar om te genieten van een gezonde, voedingsrijke lunch.

Het Aqua Center beschikt over een compact zwembad van 7 x 4 meter met dubbele jetstream, 3 individuele whirpools, een sauna en een Turks stoombad.

In de algemene ruimtes van het Wellness Center en Aqua Center is het dragen van badkleding verplicht.

Openingstijden
Het Wellness Center is op maandag gesloten van op dinsdag t/m zondag geopend van 09:30 tot 18:00 uur.

Nieuwe Review: “Was een geweldige dag en ook alle informatie wat ik via jullie kreeg was snel en heel netjes.”

Kom ook genieten van dit heerlijke Beauty Vriendinnendag in Noordwijk aan Zee met 2e persoon voor 50%!