Menu
Vrije tijd

Review TIP – Dagje uit in Giethoorn: Varen & BBQ

Geniet van een de schitterende omgeving van de Weerribben, bezoek de pittoreske dorpskern en verken de omgeving per punter, fluisterboot of kano. Aansluitend kunt u genieten van een uitgebreid buffet of barbecue.

Heeft u een beperkt budget maar wilt u wel genieten van een compleet verzorgd dagje uit in Giethoorn? Dat kan! Kom lekker genieten op en aan het water van een dagje varen. U wordt hartelijk ontvangen met 2 heerlijke kopjes koffie en een ambachtelijke boerenbrok met slagroom. Daarna gaat u rond varen in Giethoorn. Wilt u een gids aan boord is een rondvaartboot geschikt voor u. Wilt u liever lekker actief bezig zijn, kunt u gebruik maken van een kano en zelf de omgeving verkennen. Ook is het mogelijk om een tocht te maken in een fluisterboot. Deze boot bestuurd u zelf en u kunt met maximaal 6 personen in een fluisterboot. Lekker op eigen gelegenheid de omgeving verkennen, dat is toch leuk?

Eenmaal terug heeft u zelf de gelegenheid om het dorp te verkennen. Bezoek één van de vele musea of wandel langs de prachtige grachten van Giethoorn. Liever even uitrusten? Ga lekker op een terrasje zitten om te genieten van de omgeving en om even helemaal bij te komen.

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. U kunt genieten van een geheel verzorgde barbecue of buffet. Praat na over deze geweldige dag tijdens een barbecue of buffet. Na de barbecue kunt u ook nog genieten van een swirl ijsje naar keuze. Dit is toch een geweldige dag in Giethoorn?

Kanotocht GiethoornKanovaren in Giethoorn

Bent u benieuwd wat voorgangers vinden van dit arrangement?
“Zeer goed verzorgd. Punteren was een succes bbq goed verzorgd.”
Rika Heinen geeft een 8.

“We hebben het Gieters Barbecue en Buffetarrangement geboekt met de hele familie (18 personen). Het weer zat mee, dus dat was in ieder geval gunstig. De boten moesten van het uiterste puntje van Giethoorn opgehaald worden, voor ons geen probleem, zo hadden we een leuke wandeling door Giethoorn. Daarna 2 uur gevaren met de fluisterboten wat een leuke tocht was. De barbecue was prima verzorgd. er was genoeg van alles en er werd tijdig gevraagd of er nog extra nodig was , als iets op was. Om 19.30 gingen we dan ook allemaal voldaan naar huis. Wij kunnen dit arrangement aanbevelen.”
Anoniem geeft een 8.

“Fantastisch arrangement in het Venetië van Nederland. Prima voor een echte leuke dag uit, midden in het echte oude Giethoorn. Fijne persoonlijke ontvangst waardoor je je al gauw thuis voelt. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer behulpzaam personeel. Door het koude weer was het niet prettig om buiten te barbecueën. Werd opgelost door dat de kok/keuken alles klaar maakte en binnen als lopend buffet werd neergezet. Slim bedacht waardoor we met onze groep een perfect einde hadden na een geslaagde dag. Hotelchalet genomen met ontbijt. Een persoon glutenvrij en een gewoon. Ook glutenvrije was perfect. Kortom…. Bedankt voor deze fijne dag. Familie Kortekaas.”
Frits Kortekaas geeft een 8.

Wilt u ook eens genieten van een dagje uit in Giethoorn met het Varen in Giethoorn – Gieters Barbecue en Buffet?