Review TIP: Familiedag in de Weerribben

Review TIP: Familiedag in de Weerribben

Een gezellige dag, middag of avond met uw familie. Even lekker bijkletsen, samen gezellig borrelen, eventueel een dansje maken en lekker eten. Dit alles vindt plaats in het sfeervolle en rustieke café-restaurant ’t Binnenhof gelegen op het nationaal park de Weerribben-Wieden.

Tijdens uw verblijf in ’t Binnenhof kunt u vrij gebruik maken van het zwembad en de andere sportfaciliteiten. U kunt uw dag ook uitbreiden met een bezoek aan De Weerribben per fluisterboot of u boekt één van de andere mogelijkheden bij. Wilt u gezellig wat drinken en niet meer terug naar huis hoeven rijden, dan kunt u verblijven in één van de villa’s op het aangrenzende bungalowpark en ’s ochtends gezellig ontbijten. Dit is al mogelijk vanaf 1 overnachting.

Een fantastische familiedag in Overijssel
Beleef een gezellige familiedag aan de rand van de Weerribben. Begin de middag op ieder gewenst tijdstip met twee kopjes koffie of thee en appelgebak met sagroom. Vervolgens gaat u gezellig boerengolfen, boweln of frisbee spelen. Wilt u gewoon lekker bijkletsen, terwijl de kinderen naar hartenlust kunnen spelen op de speelzolder, in de speeltuin of het zwembad, kan dat natuurlijk ook.

Om 16.30 uur worden de broodplankjes geserveerd en kunt u vrij gebruik maken van de Hollandse bar. Het buffet 1 of barbecue 1 wordt geserveerd. Om 18.30 uur wordt de middag afgesloten met een kopje koffie of thee naar keuze.

Activiteiten:
U kunt uw dag uitbreiden met diverse activiteiten:
– Fluistervaren in Kalenberg € 7,00 p.p.
– Fiets of kickbike route € 10,00 p.p.
– Lopen op het water (1 uur) € 7.5 p.p.
– Hand- en kruisboogschieten (1,5 uur) € 18,00 p.p.
– Diverse workshops (1,5 uur) vanaf € 22,50 p.p.
– TukTuk rijden (3-4 uur) € 25,00 p.p.
– CSI Paasloo (2 uur) € 25,00 p.p.
– Wie is de Mol? (3,5 uur) € 32,50 p.p.

Review: “Goed georganiseerd, lunch van goede kwaliteit, leuk die fluisterbootjes.”

Geniet ook van een super leuke Familiedag in de Weerribben!

Recreatief.nl