Menu
Vrije tijd

Review TIP: Familiedag in de Weerribben

Gezellig met de familie er een dagje op uit? Dan hebben wij een fantastisch arrangement voor u, de familiedag in de Weerribben. Tijdens dit arrangement wordt u ontvangen met een warme consumptie en boerenbrok, waarnaar jullie kunnen starten met de vele activiteiten. Bij deze activiteiten kunt u denken aan darten, sporten, boerengolf, klootschieten, voetgolf en poolvoetbal. Ter afsluiting van de dag kunt u genieten van een barbecue of menu. Velen families gingen u al voor, en dit is wat zij ervan vonden:

”Wij zijn zeer tevreden over de locatie in de Weerribben. Hoewel het erg druk was op deze dag, kregen we aandacht en een snelle, vriendelijke bediening. Met name de kindvriendelijkheid (we hadden 5 kleine kinderen bij ons) deed prettig aan. Er was begrip voor de kinderwensen en wij kregen een gezellige, ruime hoek in de lounge toegewezen voor de gehele dag. En een aparte hoek aan tafel voor lunch en diner, zodat er voor ieder voldoende privacy was (voor ons en andere gasten).”

”Het was een perfecte locatie. Iedereen was enthousiast en zeiden: hier komen wij nogmaals terug. Bediening, eten, sfeer, omgeving, kortom alles was gewoon goed.”

Zien wij u en uw familie binnenkort ook genieten tijdens de familiedag in de Weerribben?

Recreatief.nl