Menu
Vrije tijd

Review TIP: Geheel verzorgd Beautyweekend Drenthe

2-Daagse Beautyaanbieding compleet verzorgd van A tot Z
2 Dagen heerlijk relaxen, uzelf helemaal in de watten leggen, verwend worden van top tot teen! Kortom: een compleet verwenarrangement waar het u aan niets zal ontbreken. Van lichaamsmassage en gelaatsbehandeling tot handpakking en stoelmassage en natuurlijk genieten van de sauna’s en baden. U overnacht in een hotelbungalow zodat u ook de 2e dag lekker ontspannen aan uw beautydag kunt beginnen.

Is het tijd voor ontspanning? Pak dan snel deze complete beautyaanbieding!

Genieten in het beste beautyinstituut van Drenthe
Even relaxen, bijkomen van de stress van alledag en je laten verwennen met kwaliteitsproducten. Wie wil dat nu niet? In Beauty en Kuuroord Het Nolderwoud staat aandacht, ontspanning en schoonheid centraal. Ook staat bij Beauty en Kuuroord Nolderwoud uw privacy hoog in het vaandel, er vindt daarom geen naaktrecreatie plaats. Het dragen van badkleding tijdens de arrangementen is verplicht.

Het Nolderwoud is gekozen tot het beste beautyinstituut van Drenthe en behoort tot een van de 38 beste van Nederland.

Het schoonheidsoord ligt verscholen in de Drentse bossen en per dag ontvangen wij maximaal 20 gasten die van top tot teen in de watten worden gelegd.

De huidverzorgingspecialisten zijn op hoog niveau opgeleid en werken voor u samen aan een verzorgd uiterlijk.

Of het nu gaat om losse behandelingen, arrangementen, schoonheidsbehandelingen of verwendagen; alles is mogelijk in dit sfeervolle beautycentrum. Je voelt je weer als nieuw na een bezoekje aan het Nolderwoud in Zuidwolde.

Het Beautyinstituut beschikt over een prachtig buitenterras waar u heerlijk kunt zitten. Tevens staat de whirpool buiten en dat is zowel in de zomer als in de winter heerlijk genieten.

Beautyweekend Drenthe

Bent u benieuwd wat voorgangers van dit beauty arrangement vinden?
“Het arrangement in het Beauty instituut is een absolute aanrader. Alles wat je maar kunt wensen en meer met super vriendelijke en behulpzame eigenaresse en medewerksters. De bungalows kan ik niet beoordelen omdat wij niet daarin maar in hotel Buitenherberg Ter Linde verbleven wat op slechts ca 400m afstand is . gelegen. Dat biedt echt heerlijk eten en redelijke kamers. Personeel is erg vriendelijk.”
Anoniem geeft een 8.

“Wat een geweldig weekend! Perfect verzorgd, vriendelijk en behulpzaam personeel, heerlijk eten en een royale bungalow tot onze beschikking! Een dikke tien!!”
Ellen Buijtenhuis geeft een 10.

“Super weekend gehad! Enorm gastvrij, lekker eten en super relaxerende behandelingen gehad. Wij gaan zeker terug, dus zeker een aanrader!”
Carleen Verbeek geeft een 10.

Wilt u ook genieten van het 2-Daagse Beautyaanbieding compleet verzorgd van A tot Z?