Menu
Vrije tijd

TOP 3 Vriendinnen Beautyweekend Drenthe

Uitjes in Drenthe ? Leuke fietsprovincie nummer 1, maar Drenthe heeft zo veel meer te bieden. Lekker een beautydagje genieten met je beste vriendin of een vakantiehuisje huren om een weekend te verblijven met twee volle dagen beauty?

Bekijk nu onze TOP 3 voor een Relaxweekend in Drenthe.

1. Wellnessaanbieding in Drenthe – 2 dagen Relaxen voor maar € 56,50 p.p.

Kom heerlijk genieten bij Thermen Holiday Zuidwolde en rust uit in een prachtige omgeving in een mooi hotel in Drenthe. Even helemaal weg van alle stress en drukte in het dagelijkse leven.

Thermen Holiday Zuidwolde is een monumentale wellness boerderij met een rustieke tuin en unieke sauna’s zoals de grotsauna en de 100% houtgestookte sauna. Hier kunt u heerlijk ontstressen, relaxen en genieten van een moment van ontspanning, verwennerij en luxe. Een dag waarbij niets moet en alles mag.

2. Vriendinnen dag en weekend arrangement – heerlijk relaxen in Drenthe

Vriendinnen dag en weekend arrangement van abdij de Westerburcht in Westerbork, Drenthe. Heerlijk een dagje genieten, tutten en vertroeteld worden? Voor vriendinnen hebben wij een speciaal arrangement samengesteld.

Bij aankomst wordt u verwelkomd met een drankje naar keuze. U overnacht in een Kloosterkamer. Na een uitgebreid ontbijtbuffet kunt u samen heerlijk 3 uur lang genieten in de sauna bij Vitalia Beauty & Wellness. U loopt zo in uw badjas vanaf uw hotelkamer naar het Saunaplein bij Vitalia Beauty & Wellness. Het Saunaplein bestaat uit een Kelo sauna, een zoutsteensauna, stoomsauna, voetenbad, dompelbad en relaxruimte met zelfbedieningsbar waar u onbeperkt koffie/thee, sappen en water kunt nuttigen. Op het unieke dakterras met buitendouche kunt u ook heerlijk relaxen met uitzicht over Westerbork.

Wanneer u helemaal tot rust bent gekomen in de sauna kunt u zich samen laten verwennen in de schoonheidssalon bij Vitalia Beauty Wellness. U heeft keuze uit een reinigende gezichtsbehandeling of klassieke massage (rug, nek en schouders). Even lekker bijkletsen kan tijdens een uitgebreide Afternoon High Tea in ons restaurant met overheerlijke zoete en hartige hapjes. Samen optimaal genieten en ontspannen!

Vriendinnenweekend1

3. 2-Daagse Beautyaanbieding compleet verzorgd van A tot Z

2 Dagen heerlijk relaxen, uzelf helemaal in de watten leggen, verwend worden van top tot teen! Kortom: een compleet verwenarrangement waar het u aan niets zal ontbreken. Van lichaamsmassage en gelaatsbehandeling tot handpakking en stoelmassage en natuurlijk genieten van de sauna’s en baden. U overnacht in een hotelbungalow zodat u ook de 2e dag lekker ontspannen aan uw beautydag kunt beginnen.

Is het tijd voor ontspanning? Pak dan snel deze complete beautyaanbieding!

Even relaxen, bijkomen van de stress van alledag en je laten verwennen met kwaliteitsproducten. Wie wil dat nu niet? In Beauty en Kuuroord Het Nolderwoud staat aandacht, ontspanning en schoonheid centraal. Ook staat bij Beauty en Kuuroord Nolderwoud uw privacy hoog in het vaandel, er vindt daarom geen naaktrecreatie plaats. Het dragen van badkleding tijdens de arrangementen is verplicht.

Het Nolderwoud is gekozen tot het beste beautyinstituut van Drenthe en behoort tot een van de 38 beste van Nederland.

Het schoonheidsoord ligt verscholen in de Drentse bossen en per dag ontvangen wij maximaal 20 gasten die van top tot teen in de watten worden gelegd.
De huidverzorgingspecialisten zijn op hoog niveau opgeleid en werken voor u samen aan een verzorgd uiterlijk.

Of het nu gaat om losse behandelingen, arrangementen, schoonheidsbehandelingen of verwendagen; alles is mogelijk in dit sfeervolle beautycentrum. Je voelt je weer als nieuw na een bezoekje aan het Nolderwoud in Zuidwolde.

Het Beautyinstituut beschikt over een prachtig buitenterras waar u heerlijk kunt zitten. Tevens staat de whirpool buiten en dat is zowel in de zomer als in de winter heerlijk genieten.

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl