Menu
Vrije tijd

Review TIP: Groepsuitje Varen met GPS tocht door de Biesbosch

Met een bootje en het GPS gaat u de Biesbosch in, tijdens de boottocht is er een leuk en gevarieerd opdrachtenboek die je met je team moet gaan beantwoorden/oplossen. Wie de goede route vaart en de meesten vragen goed beantwoord is de winnaar!

GPS tocht door de Biesbosch met opdrachtenboek
Hip uitje in Brabant. Ga met de GPS de Biesbosch in om dit prachtige natuurgebied op een ludieke wijze te verkennen. Geschikt voor grote en kleine groepen en alles is onder begeleiding.

Uw gezelschap wordt ontvangen bij een van onze locaties in Drimmelen. Hier staat een heerlijke kopje koffie of thee met een appelgebakje klaar.

GPS tocht met opdrachten door de Biesbosch
De gids of gidsen zullen zich tijdens het ontvangst bij u melden. Na de koffie zullen ze u en het gezelschap mee nemen naar de haven. Dit is een kleine wandeling van ongeveer 5/10 minuten.

Bij de haven aan gekomen gaat u aan boord van de Kajuitbootjes. Deze bootjes dienen zelf bestuurd te worden (vooraf uitleg). De gids stapt graag bij u in de boot om u kennis te laten maken met de Biesbosch, haar geschiedenis en bijzondere gebeurtenissen. In een kajuitboot gaan maximaal 9 personen.

Op ongeveer de helft van de tocht zal er een stop zijn waar de groepen elkaar weer even tegen zullen komen. Dit is bij de Amaliahoeve.

Borrel of Diner
Na deze sportieve dag kan het gezelschap genieten van een heerlijk hapje en of drankje bij Restaurant het Panorama of bij Ons Dorpshuysin Drimmelen. Bij mooi weer kunt u buiten op het terras vertoeven waar u op beide locaties een een prachtig uitzicht zult hebben.

Nieuwe review: “Leuke tocht, prima boot, leuke vragen/quiz en de stop halverwege met lekker lunchpakket een hoogtepunt.”

Boek hier dit gezellige Groepsuitje Varen met GPS Tocht door de Biesbosch!

Recreatief.nl